2777
2789
عنوان

فرزند پروی

83 بازدید | 12 پست

سلام لطفا هر چی اطلاعات راجب به فرزند پروی دارید بگید

کتاب

ویدو و صوت اموزشی خوب هم دارید معرفی کنید

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب های خارجی رو بگیر یه کتابی بود خیلی هم خوبه توش درمورد مشکلات رفتاری بچه‌ها نوشته مثل فریاد زدن, انگشت تو بینی کردن, دعوا و ناخن جویدن و ترس از تاریکی و اینا...ولی اسم کتاب رو یادم نیست 

جلدش قرمز و زرده روش عکس یه بچه ۳،۴ ماهه رو زده فکر کنم تو سایت ها بگردی میبینیش 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
کتاب های خارجی رو بگیر یه کتابی بود خیلی هم خوبه توش درمورد مشکلات رفتاری بچه‌ها نوشته مثل فریاد زدن ...

وایی اره همینو میخوام یکم از اسمشم یادت نیست؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
وایی اره همینو میخوام یکم از اسمشم یادت نیست؟

نه عزیزم شرمنده چون کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم ولی خب برو تو سایت ها بگرد شاید پیداش کردی 

البته اگه کتاب دیگه ای رو هم دیدی خوب هست میتونی بگیری ولی دقت کن که کتابش کامل باشه مثلا بعضی کتاب ها رو کوچیک کردن و فقط ۴ تا موضوع مثلا درمورد دستشویی و ناخن جویدن و اینا توشه 

این مدلی نگیر برو دنبال کتاب هایی که کامل باشن و اگه توسط یه روانشناس خارجی هم نوشته شده باشه بهتره

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.