k_kosar مدیر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3517 عنوان زندگی چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست بنظرتون زندگی چیه؟ مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺 1398/06/09 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 باور میکنی بهت بگم دوران عقدمون ما یا دعوا میکردیم یا قهر بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم خیلی ا ... توروخدا!؟ یعنی تا این حد فرق میکنه اوضاع!؟ اختلاف شمام بین خودتون بود!؟
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 باور میکنی بهت بگم دوران عقدمون ما یا دعوا میکردیم یا قهر بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم خیلی ا ... من از نامزدی متنفرم متنفرم ، یعنی اگه میرفتیم مستاجری و زود عروسی میگرفتیم و خونه نمیخریدیم الان هم رابطمون فوق العاده بود هم همه چیزش من میشدم
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 توروخدا!؟ یعنی تا این حد فرق میکنه اوضاع!؟ اختلاف شمام بین خودتون بود!؟ آره باورکن ما که خیلی افتضاح بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم همش دعوا قهر دعوا قهر وقتی بری خونه خودت خیلی بهتر میشه 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 من از نامزدی متنفرم متنفرم ، یعنی اگه میرفتیم مستاجری و زود عروسی میگرفتیم و خونه نمیخریدیم الان هم ... واقعا منم از دوران عقدم متنفرم یک خاطره خوب ندارم آره مطمئن باش وقتی برین خونه خودتون فقط به زندگیش و شما فکر میکنه 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 آره باورکن ما که خیلی افتضاح بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم همش دعوا قهر دعوا قهر وقتی بری خونه ... خیلی میترسم برم بدتر بشه اختلاف خاصیم ندارم بعضیاشون دیدم میگن نامزدی اخلاف داشتیم کاش همون موقع جدا شده بودیم ولی مال اونارو دیدم تو نامزدی خیانت داشتن
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 واقعا منم از دوران عقدم متنفرم یک خاطره خوب ندارم آره مطمئن باش وقتی برین خونه خودتون فقط به زندگیش ... وای خدا کنه، شما چند ساله رفتین خونه خودتون!؟
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 خیلی میترسم برم بدتر بشه اختلاف خاصیم ندارم بعضیاشون دیدم میگن نامزدی اخلاف داشتیم کاش همون موقع جدا ... به نظرم شما مشکل خاصی ندارین من خیلی ها رو دیدم تو دوران عقد اختلاف داشتن حالا بازم خودت بهتر میدونی گلم انشاالله خوشبخت بشی عزیزم⚘🌹🌺🌸💐 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 وای خدا کنه، شما چند ساله رفتین خونه خودتون!؟ ۷ ساله عزیزم 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 به نظرم شما مشکل خاصی ندارین من خیلی ها رو دیدم تو دوران عقد اختلاف داشتن حالا بازم خودت بهتر میدونی ... مرسی توکل به خدا اگه به جدایی نکشه و خداکنه بعدا مث شما از زندگیم راضی باشم
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 مرسی توکل به خدا اگه به جدایی نکشه و خداکنه بعدا مث شما از زندگیم راضی باشم انشالله به سلامتی عروسی میکنین و خوشبخت میشین برات دعا میکنم دوست عزیزم💐🌸🌺🌹⚘ 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
قندون٧٠ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 انشالله به سلامتی عروسی میکنین و خوشبخت میشین برات دعا میکنم دوست عزیزم💐🌸🌺🌹⚘ مرسی ممنون میشم
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 مرسی ممنون میشم 😍🌹 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔