2777
2789
باور میکنی بهت بگم دوران عقدمون ما یا دعوا میکردیم یا قهر بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم خیلی ا ...

من از نامزدی متنفرم متنفرم ، یعنی اگه میرفتیم مستاجری و زود عروسی میگرفتیم و خونه نمیخریدیم الان هم رابطمون فوق العاده بود هم همه چیزش من میشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا!؟ یعنی تا این حد فرق میکنه اوضاع!؟ اختلاف شمام بین خودتون بود!؟

آره باورکن ما که خیلی افتضاح بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم همش دعوا قهر دعوا قهر وقتی بری خونه خودت خیلی بهتر میشه

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
من از نامزدی متنفرم متنفرم ، یعنی اگه میرفتیم مستاجری و زود عروسی میگرفتیم و خونه نمیخریدیم الان هم ...

واقعا منم از دوران عقدم متنفرم یک خاطره خوب ندارم آره مطمئن باش وقتی برین خونه خودتون فقط به زندگیش و شما فکر میکنه

آره باورکن ما که خیلی افتضاح بودیم اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیدیم همش دعوا قهر دعوا قهر وقتی بری خونه ...

خیلی میترسم برم بدتر بشه اختلاف خاصیم ندارم بعضیاشون دیدم میگن نامزدی اخلاف داشتیم کاش همون موقع جدا شده بودیم ولی مال اونارو دیدم تو نامزدی خیانت داشتن 

خیلی میترسم برم بدتر بشه اختلاف خاصیم ندارم بعضیاشون دیدم میگن نامزدی اخلاف داشتیم کاش همون موقع جدا ...

به نظرم شما مشکل خاصی ندارین من خیلی ها رو دیدم تو دوران عقد اختلاف داشتن حالا بازم خودت بهتر میدونی گلم 

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم⚘🌹🌺🌸💐

مرسی توکل به خدا اگه به جدایی نکشه و خداکنه بعدا مث شما از زندگیم راضی باشم

انشالله به سلامتی عروسی میکنین و خوشبخت میشین برات دعا میکنم دوست عزیزم💐🌸🌺🌹⚘