2777
2789
عنوان

تا حالا شده

268 بازدید | 20 پست

تا حالا شده روز تولدتون بشه بد ترین روز زندگیتون؟

تعریف کنید 

من هم میگم

کوچیک که بودم برام تولد گرفتن و من کلی ذوق کرده بودم که امروز تولدمه لباس خوشمله ام رو پوشیده بودم همه چیز آماده بود مهمونا هم اومدن مهمونا از عمه هام و عمو هام بودن خاله ها و دایی ها نتونست بیان چون یه شهر دیگه بودن وقت تولد شد من آهنگ تولد تولد گذاشتم گفتن ما میخوایم فیلم نگاه کنیم و صدای اون آهنگ رو کم کن کیکم رو آوردن کنار تلویزیون و بدون آهنگ و ذوق من هم همش رفت به باد نزدیک بود گریه هم کنم روز تولدم رو نابود کردن از اون روز به بعد برای تولد زیاد ذوق نمیکردم معمولی شدم بزرگ تر که شدم اصلا دیگه ذوق نمیکنم همش هم به خاطر یه فیلم 

دوستان این خاطره من

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

اره برام پیش اومده دقیقا دوسال پیش تولدم بود                 شوهرم باهام دعوا کرد رفتم تو تراس از ساعت5تا8.30 زجه میزدم از گریه نیومد اصلا محلم بزاره محل سگگگگگگگگ نذاشت چشمام جایی رو نمیدید فرداش سره کار

بعد از دوماه کاشف به عمل اومد آقا دوست دختر داره !

اون روز که فهمیدم فقط یاده خودم تو روز تولدم افتادم که چرا دیگه اشکام براش بی معنا بود

من روز تولدم ۵سال پیش با تنها دوست صمیمیم برا همیشه بهم زدیم...☹😔از اون موقع هرسال بااینکه تولدم‌میگیرم ولی باز ی غمی اون شب دارم.

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برام پیش اومده دقیقا دوسال پیش تولدم بود                 ...

برای خیلی ها راحته روز تولد یک نفر رو به باد بدن

من اون موقع شاید 6 یا 7 سالم بود

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

من دوسه  هفته پیش تولدم بود کلی ذوق داشتم قرار بود بریم بیرون و کلی خوش بگذره  ولی نشدش دیر از سرکار اومد بابام قرار گذاشتیم چند روز دیگه بریم بیرون و تولد بگیریم ولی گفتن نمیخواد بیارین کیکو بخوریم آخرشم فقط یه کیک خوردیم و تمام انگار فقط کیک مهم بود خیلی ناراحت شدم 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
من روز تولدم ۵سال پیش با تنها دوست صمیمیم برا همیشه بهم زدیم...☹😔از اون موقع هرسال بااینکه تولدم‌می ...

درکت میکنم

من دوسه  هفته پیش تولدم بود کلی ذوق داشتم قرار بود بریم بیرون و کلی خوش بگذره  ولی نشدش دی ...

خیلی ها همین جوری هستن

من 23 سالمه تاالانم هیچکس نمیدونه اصلا تولدم کی هست 

😔چه بد

بچ بودم تا قبل ازدواج هیچکی نمیدونس چندومه اصن تولدم تولد ک پیش کش😭😭همیشت حسرت میخوردم دوستام تو مدرسه تولد میگرفتن براشون😭😭😭😭تا اینک همسرم یادش میمونه فقط😎😎😎😘😘😘😘😘منم کم نمیزارم براش جبران میکنم

منم کاری به تولد بقیه ندارم هرچند گاهی واقعا دلم میشکنه ولی خب چه میشه کرد

من از اون روز درسته ذوقم کمتر شد و بعد دیگه ذوق نمیکردم ولی تولد دیگه برام معنی شیرینی نداره نشون میدم شاد هستم ولی از درون ناراحتم

منکه مجرد بودم کسی برام تولد نمیگرفت😑😑😑 اما بعد ازدواج چرا شوهرم یه جشن کوچیک دونفره میگیره..خان ...

اره خیلی

بچ بودم تا قبل ازدواج هیچکی نمیدونس چندومه اصن تولدم تولد ک پیش کش😭😭همیشت حسرت میخوردم دوستام تو م ...

عشقتون پایدار