2777
2789
عنوان

يبوست كودك

56 بازدید | 6 پست

مامانها پسرم دو سالشه جديدا ياد گرفته مدفوع خودشو نگه ميداره نميدونم چيكار كنم اين عادت از سرش بپره چون از وقتي اين كارو ميكنه دچار درد شكم و يبوست ميشه.

براي درمان يبوستش چي خوبه كه بهش بدم

چرا نگه ميداره آخه؟ 

روغن زيتون. آلو بخارا. اصلا أنواع آلوها فكر كنم خوب باشه

رو غذاش كره بريز

اگه يبوستش شديده شربت انجير 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

گل محمدی خشک شده دم کن اندازه ی قاشق چایخوری با قشکر یا قند یا نبات شیرینش کن بده بهش تو چهار پنج ساعت کل روده هاش رو شستشو میده کم بهش بدی

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نگه ميداره آخه؟  روغن زيتون. آلو بخارا. اصلا أنواع آلوها فكر كنم خوب باشه رو غذاش كره بري ...

نميدونم چرا جلوشو ميگيره

اگه جلوشو نگيره يبوست نميشه

نميدونم چرا جلوشو ميگيره اگه جلوشو نگيره يبوست نميشه

سلام عزیزم پسرتون خوب شد؟دخترمن هم مشکل پسرشماروداره ازوقتی ازپوشک گرفتم جلوشومیگیره اصلاتلاشی نمیکنه،یبوسته واذیته،هرچی ملین ودارو واینامیدم اصلاکه اصلا،چون حتی میادپایین دیدم که خودشوجمع میکنه بیشتربره تو،نمیدونم چی کنم،فقط باشیاف دفع داره اونم انقدجیغ میزنه تابیهوش میشه،شماچیکارکردین؟

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
سلام عزیزم پسرتون خوب شد؟دخترمن هم مشکل پسرشماروداره ازوقتی ازپوشک گرفتم جلوشومیگیره اصلاتلاشی نمیکن ...

مال زود از پوشک گرفتنه،دوباره پوشکش کن،به بچه فشار نیار

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
سلام عزیزم پسرتون خوب شد؟دخترمن هم مشکل پسرشماروداره ازوقتی ازپوشک گرفتم جلوشومیگیره اصلاتلاشی نمیکن ...

سلام دوست عزيز شما مشكل دخترتون حل شد؟؟؟ منم همين مشكلو دارم با پسرم انواع خوراكيهاي ملين هم امتحان كردم بي فايده بود😭