2777
2789
عنوان

بيبي چك

170 بازدید | 26 پست

١ روز مونده تا پريم تا تا ٣ روز پيش بيبي چك منفي بود الان زدم يه هاله خييييييييييلي كمرنگ درومده ، كه با فلش موبايل ديده ميشه ، اين يعني مثبت ؟ 😫😫😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ٢١ روز از اقدام گذشته 

ایشالا ک بارداری عزیزم.منم حدود ۱۳روز ب پریودم مونده ولی درد تخمدان دارم و بی اشتهایی و خابالودگی ازهرکی پرسیدم چون وسط سیکل هستم گفتن تخمک گزاریته حالا دیگ نمیدوووونم ایشالاخدا به همه منتظرا نی نی بده برای خدا کاری نداره

دخترم همه دنیامه🥰
ایشالا ک بارداری عزیزم.منم حدود ۱۳روز ب پریودم مونده ولی درد تخمدان دارم و بی اشتهایی و خابالودگی از ...

الان داره واضح تر ميشه يكم بيبي چك با چشم هم ديده ميشه ، واي دارم ميميرم از استرس 😓😓😓

الان داره واضح تر ميشه يكم بيبي چك با چشم هم ديده ميشه ، واي دارم ميميرم از استرس 😓😓😓

اخی عزیززززم ایشالا ک باردارییییی 😍😍😍😍من تاحاللتجربه دوخط شدن نداشتم ک راهنماییت کنم فقط میدونم ی دوسه روز دیگ واسی دقیق تر نشون میده

دخترم همه دنیامه🥰
يه بيست دقيقه گذشته ، من ٥ دقيقه پيش ديدمش تازه ، نرسيدم قبلش ببينمش موبايل زنگ خورد 

عکس بفرس من بگم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍