2777
2789
عنوان

صابون زیتون

3289 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها ، من چندروز پیش از این صابونهای زیتون سنتی خریدم و موهامو باهاش شستم ، یه مشکلی دارم ، موهام چسبنده میشه بعد از حموم ، راه حلی برای رفع این مشکل دارید ؟ کسی استفاده کرده از این صابون ؟ جنس موهامم چربه

مخصوص شستن سره ، البته برای صورت هم استفاده میشه و چوست رو لطیف میکنه

به همه جا میشه زد 

شاید خوب نمیشوری🤔

البته از ایناییه که زود میره 

شاید بهت نمیسازه آخه من اینجام سرچ کردم بعضیا گفتن خیلی خشک کرده بعضیا گفتن چرب کرده انگار رو هر کی یه جوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همه جا میشه زد  شاید خوب نمیشوری🤔 البته از ایناییه که زود میره  شاید بهت نمیسازه آخ ...

نه به خدا خیلی آبکشی میکنم ، میدونی خوبیش اینه که موهام دیر چرب میشه بعدش ، بعد از سه روز حموم هنوز موهام چرب نشده در حالیکه قبلا هرروز باید حموم میکردم ، یه خوبی دیگشم اینه که موهامو پرحجم میکنه ، فقط مشکلش اینه که موهامو چسبنده میکنه متاسفانه

نه به خدا خیلی آبکشی میکنم ، میدونی خوبیش اینه که موهام دیر چرب میشه بعدش ، بعد از سه روز حموم هنوز ...

یعنی دست میزنی میچسبه قشنگ؟

آخه اگه چسبناک باشه باید کم حجم کنه ولی پر حجم کرده🤔

یعنی دست میزنی میچسبه قشنگ؟ آخه اگه چسبناک باشه باید کم حجم کنه ولی پر حجم کرده🤔

آره چسبندس موهام ، بعدم اصلا شونه نمیشه ، یعنی شونه میکنم دو دقیقه بعد انگار اصلا موهام شونه نشده و میره تو هم 

آره چسبندس موهام ، بعدم اصلا شونه نمیشه ، یعنی شونه میکنم دو دقیقه بعد انگار اصلا موهام شونه نشده و ...

نمیدونم چرا این جوریه🤔🤔

بعدش یکم شامپو بزن بشور ببین درست میشه یا نه