2777
2789

دوستان من ادم جوشی نیستم فقط زمانی که اصلاح صورت میکنم حالا یا با بند یا شمع یا وکس یا.... جوش میزنم جای هر مو جوش سر سفید میزنه😰پوستم کلا خراب میکنه موهام کرکی هست میگن با لیزر هم از بین نمیره میشه کمکم کنید که چکار کنم حداقل کمتر بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خيلي كم، عروسي يا مراسمي باشه ژيلت ميزنم. تنها راهش همينه. منم خيلي جوش ميزنم به هر طريقي غير از ژيلت اصلاح كنم و هر نوع پماد و لوسيوني هم استفاده كنم بعدش فايده نداره. فقط و فقط ژيلت. دكلره هم مي توني بكني ولي من نمي كنم. مي ترسم پوستمو خراب كنه

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي