2777
2789

ی سال درگیر کیست تخمدان داشتم هر چی قرص شیمیایی خوردم فایده نداشت تا این ک از طریق طب سنتی با بادکس گرم تخمدان و رحم آشنا شدم من همیشه کیستای بزرگ داشتم و کمر و ران و پهلوم از درد میترکید😕😕قرص ال دی میخوردم دوباره وقتی قرصو ول میکردم کیستام عود میکرد.انقد ال دی خورده بودم ک دیگ بهم نمیساختو لک بینی گرفته بودم.دو کار کردم ک  کیستم از بین رفت و دیگ برنگشت😍😍یکی بادکش گرم تخمدان و رحم انجام دادم هر شب

یکی هم این ک هر روز عسل میخوردم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادکش چجوری انجام دادین؟

چهار انگشت از نافت بیا پایین تر محل رحم و تخمدانه من شبا با روغن سیاه دانه چربش میکردم شکمو بعد بادکش میکردم.کمرمم شوهرم برام بادکش میکرد واقعا معجزست بادکش

بادکش رحم چه جوریه؟

خیلی راحته من خودم انجام میدادم.من در بطری نوشابه رو برمیداشتم و بطری رو مینداختم دور میذاشتم رو رحم یا محل تخمدانا بعد هم توش پنبه میذاشتم پنبه رو ک روشن میکردم زود لیوانو برمیگردوندم روش قشنگ پوست شکمو میگیره میکشه بالا

متوجه نشدم    

ببین ی بطری نوشابه برمیداری خب؟بعد اون بطری ی در داره تو درش رو برمیداری خود بطری رو میندازی دور.بعد تو درش یکم پنبه میذاری بعد درو میذاری رو رحمت با کبریت پنبه رو آتیش میزنی همین ک پنبه آتیش گرفت زود ی لیوانو برعکس میکنی روش.اون قسمت ک لیوانو برعکس کردی قشنگ پوستش داخل لیوان کشیده میشه و چند دقیقه میمونه و بعد لیوانو برمیداری و تمام😍😍