2777
2789
عنوان

کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 34 پست
ازمون استخدامی دادین؟؟؟؟

ن من تازه کنکور دادم رتبه امم همچین تعریعی نداره ازبس خر تو خر نیس نمیدونستم چجوری باید عضو ارگان های دولتی بشم (اخه همه کارمندا فرزند و خاهر و برادرای شهید و جانباماشالا دیگه جا واسه ما نیس ، ی بدبختی دیگه هم ک هست قدیما میشد با ی شامی چیزی راضیشون کنی ولی الان همه دنبال پولن ،پارتی سخت گیر میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه معلمی تو فکر 7تومن بودم ،بانک ک بیشتر میشد روش حساب کرد ن ؟

وای معلمی ۷ تومن

از رویا بیرون😂

معلم با سابقه ۲۰ساله ۴ تومن میگیره 

بانک با سابقه ده ساله ۶تومن!

نرسیده حقوق نجومی میخوای 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
ببخشیداااا  ولی چقدرشما خوش خیالی فک کردی فقط خوندن یه رشته لازمه و مخابرات و بانک برات فرش قر ...

خودم کمو بیش میدونم چ خبره ،پارتی درحد وزیر ندارم ،2 3تا خواستگار داشتم فقط بچه های سپاه و جانباز بودن خرشون اینجا میرفت اما ادمای جالبی نبودن ،بعدشم اول راه بدونم چ رشته ایی بخونم عاخه منو با الهیات تو مخابرات نمیزارن اما با رشته مربوطه اش ب امید خدا پارتی اشو هم پیدا میکنم 

تازه پروسه ی  بانک حدود یکسال مراحلش طول میکشه تا وارد کار شی

میشه لطف کنین توضیح بدین ؟،اخه خونواده ی ما جمعیتی ندارن و پدر شغلشون ازاده و مادر هم خانه دار ،تو خانواده مادری اولین نفریم ک کنکور میدم توی این سال های اخیر (فسقلین بچه هامون )،خانواده پدری هم اکثرا شغلشون ازاده و ی شهر دیگه ان ،خلاصه کسی نیست ک راهنماییم کنه 

خودم کمو بیش میدونم چ خبره ،پارتی درحد وزیر ندارم ،2 3تا خواستگار داشتم فقط بچه های سپاه و جانباز بو ...

از ته قلبم از خدا میخوام بهترین ها نصیبت بشه..ببخش اگه رک گفتم چون با کفش اهنین از سال 94 با مدرک فوق لیسانس دنبال کار دولتی هستم انشالله به حق امام حسین هممون حاجت روا بشیم

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
ایران زندگی میکنی؟  اخه خیلی رویا پردازانه فکر میکنی مگه براحتی میتونی بانک و مخابرات استخدام ...

بله من ادم خوش شانسیم خیلی چیزارو شانسی بدست اوردم ،امیدوارم این یکی هم بشه 

فقط میتونم بگم دوست عزیز شما اطلاعات مناسب و درستی در مورد وضعیت کار و شعل و استخدام و حقوق ندارید

معلم کجا و حقوق ۷ تومن کجا؟

اصلا کی گفته هر رشته ای بخونی باهاش وارد بازار کار میشی؟

این همه مهندس و کارشناس ارشد دولتی و آزاد الان راننده تاکسی و منشی و بیکارن

میشه لطف کنین توضیح بدین ؟،اخه خونواده ی ما جمعیتی ندارن و پدر شغلشون ازاده و مادر هم خانه دار ،تو خ ...

مدیریت دولتی 

ریاضی 

حسابداری 

بانکداری 

این رشته ها برای استخدامی بانک خوبن

مخابرات اطلاعی ندارم

ولی در کل حقوق ها همون بود که گفتم

مدرک هر چی بالاتر بره حقوق بیشتر میشه

دوست من با مدرک فوق لیسانس ریاضی تو بانک دولتی 

با ۵سال سابقه و استخدام رسمی ۵وخرده ایی میگیره

مدرک لیسانس حدود ۳.۵/

۴

یکی با لیساس و۱۲سال سابقه با اضافه کار ۶ تومن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
فقط میتونم بگم دوست عزیز شما اطلاعات مناسب و درستی در مورد وضعیت کار و شعل و استخدام و حقوق ندارید ...

اینو. ک خودمم گفتم ،ببینین من فقط میخام مستقل بشم و اصلا دلم نمیخاد اون بلا هایی ک سر بقیه اومده سر منم بیاد ،اینو همه میدونن ک از 100 درصد 6 درصد سرکان و بازهم میدونم ک جزو اون 5درصد خاص نیستم ،اما من باید جزو اون 1درصد باشم .و فعلا خاستم در مورد کارمندی بدونم ،کمکی میتونین بکنین ؟