2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 56 پست
منم زایمان زودرس داشتم تو ۲۴ هفته دوقلو الان شیش ماه میگذره حست رو کاملا درک میکنم و آزمایش خون دادم ...

انشالله ب حق همین روزای عزیز هرچی خیره واسه همه مون پیش بیاد ...

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پس نگران نباش  تا یسال ک طبیعیه  ولی ان شاالله شما بارداری  همون بیخیالی بهترین ...

سری قبل همون ی هفته تخمک گذاری رو فقط اقدام بودیم حامله شدم.....دلم خیلی نی نی میخاد...حاملگی قبلیم باخواهر شوهرم بودم...۱۷مهر زایمانشه...دلم داره از غصه میترکه....

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
منم زایمان زودرس داشتم تو ۲۴ هفته دوقلو الان شیش ماه میگذره حست رو کاملا درک میکنم و آزمایش خون دادم ...

انشالله خدا دلتو شاد کنه حتما جوابشو بهمون بگو  

ادرار اولی دقیق تره حتما. به نظر میاد باردارید. یکی دیگه هم امتحان کنید 

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
سری قبل همون ی هفته تخمک گذاری رو فقط اقدام بودیم حامله شدم.....دلم خیلی نی نی میخاد...حاملگی قبلیم ...

ای جانم 

ان شاالله ک اینبار به خیر میگذرا 

خدایا شکرت🙏🏻🌱

درجا افتاد کمرنگتر خشک شد پر رنگ تر شد بله دو هفته تاخیر

باد دو هفته تاخیر هالت خیلی کم رنگه 

شاید لقاح دیر اتفاق افتاده 

چرا ازمایش نمیدی 

ان شاالله ک بارداری

خدایا شکرت🙏🏻🌱

از نزدیکتر

مثبته اگه زیر پنج دقیقه باشه مباارکه

درجا افتاد کمرنگتر خشک شد پر رنگ تر شد بله دو هفته تاخیر

اووو چقد پرحوصله ای دوهفته صبر کردی؟من از ی هفته قبلش دیوونگیم گل میکنه خخخ

اووو چقد پرحوصله ای دوهفته صبر کردی؟من از ی هفته قبلش دیوونگیم گل میکنه خخخ

اخه من سابقه دارم عقب بندازم 

ولی دوماهه اقدام کردم

ماه اول سر موعدم پریود شدم

این ماه ولی پونزده روزه عقب انداختم

اخه تهوع ندارم سینمم عادیه

2790
2778
2791
2779
2792