2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 56 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ماه پیش ۳ تا بی بی مثبت داشتم ولی بعد نیم ساعت خط تی مشخص میشد که باردار هم نبودم ولی این سریع م ...

منم همون ثانیه هاله افتاد...انشالله ک باردار باشی بخدا خوشحال میشم ولی میگم ک الکی دل خوش نکنی یهو خدای نکرده مث من بخوره تو ذوقت ..خیلی بده..اخه من چن ماه پیش ی سقط داشتم حالم ک بد بود بعد اون مثبت شدن الکی بدترم شدم...بخدا شبی نیس ک باگریه نخوابم

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
منم همون ثانیه هاله افتاد...انشالله ک باردار باشی بخدا خوشحال میشم ولی میگم ک الکی دل خوش نکنی یهو خ ...

ان شاالله بزودی باردار میشی عزیزم 

نا امید نباش 

خدا بزرگه 

چند وقته اقدامی؟

خدایا شکرت🙏🏻🌱

منم همون ثانیه هاله افتاد...انشالله ک باردار باشی بخدا خوشحال میشم ولی میگم ک الکی دل خوش نکنی یهو خ ...

منم زایمان زودرس داشتم تو ۲۴ هفته دوقلو الان شیش ماه میگذره حست رو کاملا درک میکنم و آزمایش خون دادم منتظر جوابم

ان شاالله بزودی باردار میشی عزیزم  نا امید نباش  خدا بزرگه  چند وقته اقدامی؟

اقدام مرتب ک ن...تقریبا دوماهه...این ماهم ک فقط روز تخمک گذاری و دوبار قبلش اقدام داشتیم ک یهو قرارشد خونمونو عوض کنیم شوهرم بیخیال شد...دوشنبه موعدمه...ولی دگ برام مهم نیس  

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
منم زایمان زودرس داشتم تو ۲۴ هفته دوقلو الان شیش ماه میگذره حست رو کاملا درک میکنم و آزمایش خون دادم ...

ناراحت شدم☹️دلیل زایمان زود رس چی بود 

خدایا شکرت🙏🏻🌱

اقدام مرتب ک ن...تقریبا دوماهه...این ماهم ک فقط روز تخمک گذاری و دوبار قبلش اقدام داشتیم ک یهو قرارش ...

خب پس نگران نباش 

تا یسال ک طبیعیه 

ولی ان شاالله شما بارداری 

همون بیخیالی بهترین چیزه 

خدایا شکرت🙏🏻🌱