2777
2789
عنوان

وابستگى بيخود

86 بازدید | 8 پست

چه خوبه قبل از اينكه به كسى وابسته بشيم البته غير از شوهر وبچه راميگم نگاه كنيم ببينيم براى چى وابسته شديم چرا دركنارشون هستيم .مشكلاتى كه از خانواده ىشوهر اينجا عنوان ميشه بيشتر از دلبستگى هاى بيجا مياد اصلا چرا بايد آدم اينقدر راحت وابسته بشه خانواده ى شوهر را قبل از رابطه ى عاطفى رقمشون بزنيد محك بزنيد شوهرتون راتو اولويت قرار بدين شايد شما فقط با شوهرتون تفاهم دارين اينجورى از همون اول فقط يه رابطه ى با احترام وبا احتياط راشروع كنيد شايد يك عمر بايد فقط با احترام ودورادور باهاشون داشته باشيد

ببین وقتی خانواده شوهر میتونن راحت زندگیتو به طلاق بکشونن به ظاهر هم که شده مجبوری خودتو وابسته اونا نشون بدی مخصوصا جلوی شوهر. مثلا من اگر اینکارو نکنم شوهرم میگه منم با خانوادت صمیمی نمیشم جایی نمیرم باهاشون. وگرنه از خدامه رابطم دورادور باشه و ماهی یکبار برم خونش. اما خب شوهرم اینجوری خونه بابای منم نمیره.هواسش تیزه.من اوایل خشک و رسمی بودم زندگیمو داشتن به طلاق میکشوندن. الان از در سیاست و مهربونی وارد شدم خیلی بهترشدن.کمتر تو زندگیم دخالت میکنن.جدیدا به برادرشوهر عفریتم همش میگم داداش.چشم دیدنشم ندارما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما وارسته اى نه وابسته

نه خب یکمم وابسته ام خخ. اوایل که رابطم خشک بود انتظار و توقع چیزی هم ازشون نداشتم اما الان همش انتظار دارم.سرهمینم ناراحتی معده گرفتم.فقط دعا میکنم یه روزی دسته جمعی برن سفر اتوبوسشون چپ کنه  خیلی عذابم دادن. اونم منو که همه مردم میگن عروس لال و خجالتی و ارومی هستی.اگر مثل جاریم گرگ و سلیطه بودم حرص نمیخوردم