2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید 😔

140 بازدید | 15 پست

۸ماه عروسی کردم تو ی ساختمون با مادرشوهرم زندگی میکنم بماند ک چقدر دخالت میکنن و اذیت شوهرم اخلاقش یجوری همچی برام میخره ولی بعد خرید هرچی دعوا میکنه دیشب رفتیم خرید اومدیم خونه موقع خواب دعوامون شد بمن میگه بی لیاقت توهین میکنه جلو حرفش وایسادم میخواست منو بزنه همیشه دعوا میشه پدر و مادرم رو فوش میده همیشه میگه بار عاخرم عذر خواهی میکنه بازم ادامه میده خیلی ناراحتم خیلی چیکار کنم درست شه؟از دیشب قهریم چجوری رفتار کنم؟من پدر و مادرم رو دوس دارم متنفرم کسی توهین کنه بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی میکنم درکت میکنم خیلی سخته خوبیهای خودشو داره ولی خوب بدیهایی داره متاسفانه! آخه سر چی دعواتون میشه؟ 

مدرس تریکو بافی وقبول انواع سفارشات

ببین آدمایی که خوب هستن وقتی عصبی میشن هر چی از دهنشون در میاد میگن خیلی احتمالش کم هست که خوب بشن درمان بشن مثالش بابای خودم که 25 ساله این جوره 

بهترین راه اینه سعی کنی حرفاتون به دعوا ختم نشه و بدونی از چیا عصبی میشه اون کارو نکنی تا روتون بهم باز نشه

میگن چشام سگ داره   
منم با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی میکنم درکت میکنم خیلی سخته خوبیهای خودشو داره ولی خوب بدیها ...

سر چیزای الکی نمیگم منم تقصیر دارم ولی بهانه میکنه خانوادش اینهمه بدی میکنن نمیبینه منم گفتم هرچقدر فوش میدی منم تو دلم ب خانوادت همون فوش هارو میدم 

ببین آدمایی که خوب هستن وقتی عصبی میشن هر چی از دهنشون در میاد میگن خیلی احتمالش کم هست که خوب بشن د ...

هر بار توبه میکنه بازم شروع میکنه دیگ خسته شدم منم میخوام چند روز قهر بمونم تا بفهمه

سعی کن با صحبت کردن مشکلت حل کنی بادعوا ولجبازی چیزی وحل نمیشه 

عادت کرده انقدر داستان داریم با خانوادش ک نگو بازم دلش بحال من نمیسوزه.عذاب وجدان میگیرم وقتی پدر و مادرمو میبینم همش ناراحتم 

گفتم که درست نمیشن فقط راهش اینه کم تر دعوا کنید 

ولی میخوام بفهمه خیلی ناراحتم از کاراش سر توهین کردنش متنفرم ازش کم کم علاقم داره کم میشه تا اینجا همه چیو تحمل کردم بازم نمیفهمه 

ولی میخوام بفهمه خیلی ناراحتم از کاراش سر توهین کردنش متنفرم ازش کم کم علاقم داره کم میشه تا اینجا ه ...

سر سنگین شو باهاش یه جور رفتار کن که انگار توی خونه نیست و نمیبینش تا به خودش بیاد 

میگن چشام سگ داره   

ببینید من خودم از اون ادمایی م ک موقه دعوا هر از دهنم در بیاد میگم بعد دعوا پشیمون میشم از حرفایی ک زدم سعی کن وقتی می فهمی داره دعواتون میشه اون محل رو ترک کنی بری ی جای دیگ ک دعوا ادامه پیدا نکنه و وقتی مغز شوهرت داغ گنه هر چی از دهنش در میاد بهت بگه بددهنی چیزیه ک برای شوهرت نهادینه شده سخت میشه تغییر داد شما دعوا رو کش نده بزار بفهمه وقتی موقه دعوا تنهاش میزاری ینی از حرفاش دلگیر میشی 

ببینید من خودم از اون ادمایی م ک موقه دعوا هر از دهنم در بیاد میگم بعد دعوا پشیمون میشم از حرفایی ک ...

چندبار اینکارو کرده پشیمون شده ی چیزی میخره یچیزی میشنوه میزنه سو سرم ولی کسی حق نداره بخانوادش توهین کنه