2777
2789
عنوان

بچه ها 😂😂😂

122 بازدید | 14 پست

کیا به جاری حسودی میکنن

به جهازش حسودی میکنم ورصورتی که جهاز من خیلی بهتر از اونه 

به قیافش حسودی میکنم در صورتی که همه میگن انگشت کوجیکتم نمیشه

به اندامش حسودی میکنم درصورتی که خیاطمون میگه همه قسمتای بدنتون اندازش یکیه 

واقعا چرا؟؟؟؟؟

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا

نمی دونم درک نمی کنم زیاد

ولی هرچی بهش بیشتر فک کنی و باورش کنی کم کم میشه ملکه ذهنت

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

اگه جهازت بهتره چرا حسودی میکنی پس؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

اگه همه چیت سرتره دیکه چرا حسودی میکنی?حتما یه کمبودی حس میکنی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

حسادت چیز بدیه مارسم داریم زیر پای عروس گوسفند قربونی کنیم .دوشب پیش عروسی پسردایم شد گوسفند اوردن قربانی کنن جاری عروس گفت اگه گوسفند قریونی کنین من عروسی رو بهم میریزم و میرم خونه بابام طلاق میگیرم چرا واسه من مرغ قربونی کردین داماد وعروس دوتاشون گفتن قربانی نکنید اصلا هیچی نمیخوایم رفتن نشستن داخل بدون قربونی 😐اخه حسادت چرا