2777
2789
عنوان

سیکل قاعدگی

134 بازدید | 9 پست

به چه صورت یکی توضیح میده 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

سرچ كن خب عزيز. اينا سؤالاييه كه راحت تو نت جواب دقيق داره. 

از اولين روز پريودت تا اولين روز پريود بعدي يه سيكله. 

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

سيكل قاعدگي از زماني كه پريودت تموم ميشه و ديواره رحمت داره پرخون و ضخيم ميشه شروع ميشه و تا پريود بعدي ك ديواره هاش ميريزه تموم ميشه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا هر ماه چند روزه میشی . روز اول این ماه  رو با روز اول ماه دیگه حساب کنی مثلا ۳۰ روزه . یا ۲۸. .. اینجوری

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

سوال ديگه باشه در خدمتم دانشجوي انصرافي مامايي تهران🖐🖐

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

دقیقا چیشو توضیح بدم خواهرم؟

از روز اول این پری تا روز اول اون پری رو میگن یک سیکل

اگر حاملگی رخ نده هرمون ها باعث میشن دیواره رحم کلفت بشن و بعد دیواره رحم میریزه و خون خارج میشه 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
مثلا هر ماه چند روزه میشی . روز اول این ماه  رو با روز اول ماه دیگه حساب کنی مثلا ۳۰ روزه . یا ...

منظورم از روز پریودی ها. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
دقیقا چیشو توضیح بدم خواهرم؟ از روز اول این پری تا روز اول اون پری رو میگن یک سیکل اگر حاملگی رخ ن ...

منظورم زمانیه که احتمال بارداری زیاده

و اینکه تخمک گزاری دقیقا چه روزیه

سرچ می کنم تو نت روز۱۴ ام 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
منظورم زمانیه که احتمال بارداری زیاده و اینکه تخمک گزاری دقیقا چه روزیه سرچ می کنم تو نت روز ...

ببین گلم بستگی داره سیکل ۲۸روزه میشه روز ۱۴

بهتره از کیت تخمک گذاری استفده کنی

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم