2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه از عروسی اومدم. تو فکرم میگم خدایا کاش منم دماغ خوشگل بود باکلاس بودم پولدارربودم یه شوهر توپ هم داشتم خدایادخدایا

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
رفتم پیش شوهرم هی لوندی کردم براش ک یکم بغلم کنه  گفت تا ۵ دقیقه دیگه نری بیرون پرتت میکنم بیر ...

چراا

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
رفتم پیش شوهرم هی لوندی کردم براش ک یکم بغلم کنه  گفت تا ۵ دقیقه دیگه نری بیرون پرتت میکنم بیر ...

چه خشن😨

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تازه از عروسی اومدم. تو فکرم میگم خدایا کاش منم دماغ خوشگل بود باکلاس بودم پولدارربودم یه شوهر توپ ه ...

خدا همه ش که به یه نفر نمیده 

زرنگ باش بگو خدایا کاش پولدار بودم بعد برو عمل کن

الانم دارم های بای میخورم😏

نوش جون

دلم خواست

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت