با داداشم چکار کنم ای خدا😭زندگیو واسم جهنم کرده از همه دوستام پیش خانوادم بد میگه. من با 23 سال سن هنوز واس بیرون رفتن باید از مامانم اجازه بگیرم چون داداشم گفته همه دوستام دوس پسر دارن مامانم هر وقت اسم اونارو میشنوه شروع میکنه نصیحت ک با اونا نگردی اونا اینجورین یه وقت نری پیش پسرا😭😭😭😭دیگه از هر چی مرده متنفرم. داداشم هر چی از دهنش در میاد بهم میگه چن روز پیشم تولدش بود با همه عکس گرف ب جز من گف اینو میخام چکار😔😔از یه طرف میگن خاستگار نداری از یه طرف میگن هیشکی نباید ببینمت خسته شدم دیگه 😔
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞