2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین نظر بدین چیکار کنم

41 بازدید | 3 پست

من ۴ساله عروسی کردم و الان هم حامله ام شوهرم رو خیلی دوس دارم خیلی هم مهربون و بامحبته ولی تنها عیبی که داره شبا دیر میاد خونه حتی الان که ساعت ۱شده نیومده اصلا کار داشته باشه نداشته باشه عادتش شده خیلی اذیت میشم نه شام و نهارم معلومه نه تفریحم

کارم شده نشستن تنهایی تو خونه بیرون  هم میرم ولی دوسدارم شوهرم سروقت بیاد پیشم باشه حرف بزنیم ولی اینطور نیس وقتی هم میاد شامش رو میخوره با گوشی بازی میکنه دوسه ساعت بعد میخوابه انگار نه انگار من آدمم

هروقت هم بهش میگم میگه چی بگم آخ خستم کار خستم کرده همین بعدش میخوابه 

این شده کار هر روز و هر شب من

حالا شما بگین من چیکار کنم 

رو شش فرق کنه 

بیاد و حرف بزنه و شاد باشه انگار جوون نیس همش فکر کار و زندگی خودمون و این و اون درگیرش کرده آخرش هم این گوشی لعنتی

بهش خیلی اعتماد دارم خیلی سرسنگینه میدونم که تو گوشی هم بدنبال بازدید سایتشه

ولی خسته شدم دلم همدم و عشق و محبت میخواد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چه کنم
0
0%
چیکار کنم
2
100%

خب هر گلی یه خاری داره دیگه. شوهر منم خیلی مهربونه ولی خب ساعت ۹ ۱۰ شب که از سر کار میاد تا دور خودم بچرخم شامو پهن کنم جمع کنم شده ۱۲ ۱ باید بخوابیم. تو این مدت هم همش تو بازی و اینستا و تلگرامه. با من خیلی کم حرفه ولی خب تو خانواده اش نطقش باز میشه. میگه میخنده مسخره بازی در میاره. ولی خونه انگار مهر سکوت به لباش زدن. عادت کردم دیگه

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792