2777
2789
عنوان

من مجردم خب...

117 بازدید | 9 پست

من مجردم خب و در آینده باید جهاز بخرم حالا بنظر شما من که پس اندازم ماهی یا ۴۰روزی اگر ربع سکه بالاتر نره میتونم یه ربع سکه بگیریم،بنظرتون ربع سکه بهتره یا برم خرد خرد وسایلم بگیرم؟همه میگن هر چی زمان بگذره وسایل برقی آشغال تر میشن،ولی روز به روز وسایل جدید تر میاد،جای من بودید چکار میکردید؟

وسایلی که میدونی از مد نمیفته رو کم کم بخر

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

فعلاً که نمیتونیم اینده را پیش بینی کنیم 

ولی با وضع الان همون سکه بخری بهتره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسایلی که میدونی از مد نمیفته رو کم کم بخر

چند سال قبل مامانم برام یه یخچال فریزر جدا از هم خریده الان همون قیمت کردم ۱۵میلیون بود ولی میگن جدا از هم از مد افتاده اون موقع فکر نمیکردم این از مد بره😓

چند سال قبل مامانم برام یه یخچال فریزر جدا از هم خریده الان همون قیمت کردم ۱۵میلیون بود ولی میگن جدا ...

خودت بهتر میدونی.

چندسالته؟

من ۲۵ سالمه مامانم از بچگیم کم کم خرید برام چون بعدا نمیتونست یجا بگیره.تعدادمونم زیاد بود.من اهل مد و این چیزا زیاد نبود.

شما خودتو بهتر میشناسی.بازم نظرات دوستان شاید بهتر بتونه کمک کنه بهتون

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
خودت بهتر میدونی. چندسالته؟ من ۲۵ سالمه مامانم از بچگیم کم کم خرید برام چون بعدا نمیتونست یجا بگیر ...

منم ۲۵سالم،من یدونه دختر هستم ولی خواهر الان قیمت وسایل برقی نجومی بالا هست هیچ کسی نمیتونه یجا وسایلش بخره،ولی من خیلی رو مد هم هستم دستم خودم نیست 😓

منم ۲۵سالم،من یدونه دختر هستم ولی خواهر الان قیمت وسایل برقی نجومی بالا هست هیچ کسی نمیتونه یجا وسای ...

آها تک دختری و روی مدی پس به نظرم همون طلا بخر😊