2777
2789
عنوان

کفش سایز۴۰

179 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

همکار مادرم امروز اومده خونمون

شوهر نداره

بچه محصل داره

و مستاجره

سایز کفشش۴۰هسش

روزی۱۷تومن تو ضایعات کار میکنه

منم میدونم میتونه بخره

مگه اول بچه هام بعد خودم

زیر پاهاش کلی پینه بسته

اگه کسی کفش اضافه داره اگه کفششو نیاز نداره کمک حالش بشه

سایز لباس خودش۵۰

یه دختر نوجوان داره اول دبیرستان سایز لباسش۴۶

من خودم چادری ام قجری میپوشم مانتو ندارم

کفشمم سایز خودم باهاش مَچ نیس

روسری چ مقنعه و کیف دادم به دختزشون

عکس پاهاشم میذارم

جای خاهرتون مادرتون

روزای عزیزه دلش شاد شه خدا شادتون 

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس پاشو وجدانا نزار

دارم.چشم.خاستن میذارم

شنبه تا پنج شنبه سرکارن

همش سرپان...

کاش خودم داشتم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

آخی گناه داره..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
چجوری عکس پاهاشو گرفتی 😟

خونه امون هستن.اجازه گرفتم عکس بندازم برای رفع پینه هاش ببرم عطاری پمادی چیزی بگیرم.

سايز پا دخترش چنده

۳۹

کدوم شهر

اردبیل عزیزک

من خودم دانشجوام

و جهاز باید بخرم

وگرنه بخدا روسری و کیف داشتم دادم.