2777
2789
عنوان

زینک اکساید

120 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کیا پماد زینک اکساید یا همون اکسید دو زنگ رو برای صورتشون استفاده کردن؟؟

تاثیرش چطور بوده؟؟

لایه بردار که نیست؟؟ منظورم اینه که استفاده مداومش ضرر نداره؟؟

گچی میشی که🤯

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
گچی میشی که🤯

نه کم میزنم صبح بعدش روش ضدآفتاب لانسون با شماره تیره میزنم ترکیب رنگشون خوب میشه. فقط میخام ببینم ضرر نداره؟ 

میخامم بدونم پوست رو به مرور روشن میکنه یا نه؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه کم میزنم صبح بعدش روش ضدآفتاب لانسون با شناره تیره میزنم ترکیب رنگشون خوب میشه. فقط میخام ببینم ض ...

من شنیدم روشن میکنه نمیدونم درسته یا نه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
کاش روشن کنه😊😊😊

من بیست روزی میزدم دو هفته اول صبح ک میشستم صورتمو خیلی رنگ پوستم باز شده بود ولی کم کم دیگه برگشت دوباره شایدم همون اولاش من از ذوق توهم میزدم 😁

همسرم دلیل من است. 💜🌱
من بیست روزی میزدم دو هفته اول صبح ک میشستم صورتمو خیلی رنگ پوستم باز شده بود ولی کم کم دیگه برگشت د ...

خیلی دلم میخاد سفید شم. رنگ پوستم تیره نیستا ولی خیلی دوس دارم سفیدتر شم😖😖😖

نه کم میزنم صبح بعدش روش ضدآفتاب لانسون با شماره تیره میزنم ترکیب رنگشون خوب میشه. فقط میخام ببینم ض ...

من یکی از دوستام صورتش پر کک ومک بود خودش میگفت از همین زینک اکساید میزده لکهای صورتش همش رفته بود البته اگه راست گفته باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز