2789
عنوان

اعتیاد

343 بازدید | 18 پست

برادرم ۱۱ ساله اعتیاد داره ۲۸ سالشه دیگه پدر و مادرم بریدن!

هر روز جنگ اعصابه

کمپ بردیم فایده نداشت اونم چند بار

دکتر بردیم 

یه مراکز ترک اعتیاده یک شبه همون بردیم

رومونو به هر کسی زدیم که باهاش صحبت کنه

پسرداییمو التماسش کردیم ولش نکنه

بابام چقد رفت زیر قرض تا براش کار ایجاد کنه

ولی ...

هیچ کدوم فایده نداشته

آخرش کار خودشو کرده

بچه ها هممون نا امیدیم و نمیدونیم چیکار کنیم!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خداروشکر چیکار کردی که پاک شدی؟

هیچی بعد از کلی در به دری و بدختی خاهرم منو به زور برد کمپ و ترک کردم بعدم که اومد بیرون سریع ازدواج کردم و زندگی جدید شروع کردم تازه من یه دختر بچه بودم برادرت تا خودش نخاد کنار نمیراره

نابودمون کرده مردم بهش میخندن

راست میگی حق داری من مادرم تریاک مصرف میکردی مادرم مصرف میکردم بعد مدرسرو ول کردم و رفتم سرکار ومواد صنعتی مصرف کردین کاری که میگن بکن زنگ بزن کمپ اجباری وقتی خاب بود بیان ببرنش بعد بزار ۶ ماه اونجا باشه اصلا گولشو نخورین اونجا کلاسای آن ای هست مخشو شست و شو میدن  آن شالله که خوب بشه

برادرم تحلیل رفته دندوناش ریختن دری وری حرف میزنه با صدای بلند که ما خجالت میکشیم

ببین ببرش کلینیک سای کوک.. بزار دکتر علی کربلایی باهاش صحبت کنه وگرنه باز ده بار ترک می کنه و دوباره میکشه.. اصلا فایده نداره اینجوری... باید از ریشه بررسی بشه که مشکل کجاست.. ایشالله مشکلتون حل بشه واقعا ناراحت شدم

ببین ببرش کلینیک سای کوک.. بزار دکتر علی کربلایی باهاش صحبت کنه وگرنه باز ده بار ترک می کنه و دوباره ...

ممنون عزیزم. الان شیراز سر کاره گلم. از تاپیکهاتون حدس زدم تهران هست که متاسفانه بهش مرخصی نمیدن. 

البته الان ترک کرده ولی سیگار می کشه و یه قرص مصرف می کنه که بتونه دووم بیاره و کار کنه

طناز  

تو نی نی سایت سرچ کردم اعتیاد رو و اولین تاپیک تاپیک تو بود...

خیلی ناراحت شدم...

الان برادرت خوبه؟ ترک کرده؟

برادرمن دو ساله ازدواج کرده بچه هم داره

تازه دو ماهه فهمیدیم درگیرمواد شده...

خودش که میگه مجردی هم میکشیده...

داغونیم هممون...

الان بستریه

ماه قبلم بستری شد خوشحال و خندان اومد بیرون گفت دیگه تمومه دیگه سمتش نمیرم ولی بازم رفت...

احساس میکنم امسال یا انو از دست میدیم یا پدرمادرمو...

خیلی سخته

طناز تو نی نی سایت سرچ کردم اعتیاد رو و اولین تاپیک تاپیک تو بود...خیلی ناراحت شدم...الان برادرت خو ...

سلام عزیزم

ما سالهاست درگیر اعتیادیم

برادرم هنوز ترک نکرده ولی یه خوبی که داره توی یه شهر دیگه کار گیرش اومده الان سر کاره

از ما دوره، تنش های توی خونه کمتر شده و خودش خرج خودشو درمیاره دیگه

ولی همیشه فکرمون درگیرشه 😔

مردم هم بهمون فشار میارن زنش بدیم ولی حقیقتش نمی تونیم چنین ریسکی کنیم و دختر مردمو بدبخت کنیم! من خودم قربانی همچین ازدواجی بودم! همسر سابقم اعتیاد داشت، خانوادش به هوای اینکه زن بگیره آدم میشه تند و سریع بساط ازدواجشو ریختن و به ما هم نگفتن پسرشون معتاده! زجر دنیا رو کشیدیم آخرشم جدا شدم! الان نمی تونیم تا پاک نشده بریم دم خونه ی مردم!!!

چیکار کنیم دیگه عادت کردیم! همه مون داغون شدیم سر اعتیاد برادرم ولی هنوزم درگیرشه متأسفانه!!!