2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 26 پست
اون پیجای فروشی همشن فیکن ینی واقعی نیستن و اینکه واقعیم باشن خریدار نیستن ینی یکی یه پیج غیر اخلاقی ...

ینی توشون پیج خوب پیدا نمیشه؟از کجا فهمیدی فیک ان؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خو کجا بفروشی این مهمه باید پبج داشته باشی تبلیغ گنی بعد لباسو از کجا بیارب رقابت بالاس باید قیمت خو ...

لباسو از یکی میگیرم ک عمده میده قیمتاشم خوبه ینی تو این دوره بیپولی خوبه لباساشم خوبه پیج دارم ولی فالوور بالا نداره دیگ

ینی توشون پیج خوب پیدا نمیشه؟از کجا فهمیدی فیک ان؟

کارشونه دیگ فالوور فیک میزنن تا دیده بشه پیج مثلا تو بخای لباس بخری میای از کسی ک فالووراش صد کا میخری یا ده کا؟ معلومه دیگ 

[QUOTE=102951535]اره دیگ پول برا خرید جنس و تبلیغ با تبلیغات حداقل میفهمی فالوورات واقعین[/QUOTEمن پول دادم واسه تبلیغ ۷۰ ت دادم یه بار فقط ۱k اومدن ولی بعد از چند هفته همشون ریزش پیدا کردن ولی تبادل لینک هم هست  اگر یکم ممبر داشته باشی با کانالای هم اندازه میتونی رایگان تبادل کنی تا حالا کسیو دیدی موفق بشه با این کارای اینترنتی؟

کارشونه دیگ فالوور فیک میزنن تا دیده بشه پیج مثلا تو بخای لباس بخری میای از کسی ک فالووراش صد کا میخ ...

آره دیگه حالا اونی که ۱۰۰k ممبر داره چجوری انقدر برده بالا ممبراشو

من یه نصفه شغلی دارم

یادمه چند سال قبل یکی تو همین نی نی سایت بهم معرفی کرد منم دنبالشو گرفتم

تو سایتای کلیکی کار میکنم و روزی یکی دو ساعتم بیشتر وقتمو نمیگیره درآمدشم برا خودم که وسایل مورد نیازمو بگیرم و محتاج دست شوشو نباشم میشه

یه سایتم براش زدم

یه سر بزنید

Www.goldsiteclick.ir

توجه توجه:

بیکاری دنبال کار میگردی🌟🌟

دانشجویی دنبال کار میگردی ...

دنبال شغل دومی..🌹🌹

با مجموعه معتبر ما به درامد و شغل دلخواه برسید

ردیف های شغلی مختلف برای افرادی با توانایی و استعداد متفاوف

ما محدودیت سنی و جنسی نداریم 👍

تمام تاییدیه های لازم برای جلب اعتماد شما در اختیارتون میذاریم.

هدف ما معرفی شغل مناسب برای شما عزیزان🌺🌸🌺

برای مشاوره و کسب اطلاعات و همکاری با ما در خصوصی پیام دهید.

اخیرا آموزش های مجازی و کلاس های آنلاین بحثش داغه و بخاطر کرونا تا سالها ادامه داره بنظرم. شما می توانید به عنوان یک معلم مجازی و از طریق اینترنت به انجام کارهای خود بپردازید و کسب درآمد کنید. این کلاس ها اغلب از طریق ویدئو چت صورت می گیرند و هر چیزی که بلدید رو می تونید اموزش بدید. 

مثلا من برنامه نویسی اپلیکیشن رو به صورت آنلاین از طریق این دوره آموزش ساخت برنامه اندروید یاد گرفتم که بصورت فیلم اموزشیه و الان می تونم اپلیکیشن بسازم و نیازم نیست حضوری برم جایی کار کنم.