2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم 😑😑😑😑

250 بازدید | 35 پست

انگار یکی آب سرد ریخته رو تنمممم

موندم یعنی چیییی☹️☹️☹️

هرچی تو این مدت باهاش حرف زدم فایده نکرد 

چقد اصرار کردم گول نخوره نشد😑😑😑

بهم گفت بین خودشون خوندن 

اخه مگه میشه دختر بدون اجازه پدر!!! 

چون بهش گفتم کاری که میکنه کار یه دختر خونواده دار نیس! 

وتوشخصیتش همچین چیزی رو نمیدیدم!

زده منو بلاک کرده😕

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

چی شده

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک کردنش ب این معناست ک یعنی تو شخصیتم همچین چیزی رو ببین :/

یعنی رفاقت چندسالمون بخاطر یه کار اشتباه هیج😏

چقد من خرررررم کلی نگرانش بودم 🤦🏻‍♀️☹️

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
چی شده

با یکی دوست شد پسره بهش گفته یه مدت صیغه باشیم بیشتر باهم آشنا بشیم که وقتی من فهمیدم از زبونش بهش گفتم این فقط و فقط قصدش چیز دیگه ایی هست که ظاهرا من اشتباه میکردم 😕😏

صبح بهم پی ام داد که اره سه روزه صیغه کردیم و خطایی ازش سر نزده😐

منم یکم تند شدم بهشو چت نکردیم الان رفتم دیدم بلاک که هستم هیچ چتامونم پاک کرده😕

چکار کرده

با دوست پسرش صیغه خوندن 

دوست داری بگی چیکار کرده؟

با دوست پسرش صیغه خوندن 😑

ماشالله شما تو همه تاپیک ها هستی و نظرم میدی  خسته نشی یوقت

تنهایی تو شهر غریب چکار‌کنم خووووب از بیکاریه😩😩😩

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎