2821
2789
عنوان

تصمیم دارم

79 بازدید | 8 پست

تو زندگیمون هربار هرچی میش شوهرم میره کف دست خانوادش میزاره اونام خودشون صاب اختیار زندگیم کردن هرچی دلشون میخواد بارم میکنن از ی طرفم بابامم میخواد حرف بزنه همش کوتاه میاد و من واقعان خسته شدم یکی پشتم نیس تا نامادریم ی حرف بزنه بخواد ازم دفاع کنه خانواده شوهرم همش تیکه بارم میکنن ک چشمم ب دهن اونه من واقعان خسته شدم اول زندگیمونه دوست ندارم انقد بد پیش بره از یک طرفم مادرشوهرم کلی پول داره اما انقد خسیسه ک ی عروسی نمیخواد بگیره همه چیرو انداخته سر پسرشو خودشو کنار کشیده دیگ تصمیم گرفتم عروسی نخوام کل ارزوهامو قیدشونو بزنم و باهم بریم سر زندگیمون بدون جشنی چیزی اونوقت ب هیچکس اجازه نمیدم دخالت کنه خودمون دوتا زندگی کنیم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی الان ک اولشه شوهرت اجازه دخالت میده بعدا همین اخلاقو داره...ب نظرم بهتره مشاوره برید وبخوای اخلاقتونو باهم درست کنیین واگه درست نشد همین الان جدابشی

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

بهتره قبل از ازدواج جدی ب شوهرت بگی دیگ بسه حرف بردن برای خونواده ش هر چی بین شما اتفاق می افته ماله تو و اونه و بس نه ربطی ب خونواده تو داره نه ربطی ب خونواده شوهرت داره وگرنه بعد از ازدواج همچنان اجازه دخالت میده بهتره پا پس نکشی از این موضوع خیلی از زندگی ها بخاطر این دخالتا بهم ریخته 

ببین زندگی ک ب جرفت احترام نزارن مطمئن باش میشه مشکل دیگ خود دانی من باشم ب حرفم گوش ندن شروعش نمیکن ...

من هر کار میکنم دیگ خسته شدم نمیدونم شاید غید همه رو بزنم شوهرمم خفه خون بگیره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز