دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 عنوان ارتودنسی 74 بازدید | 11 پست کسی انجام داده چن وقت باید باشه و هزینه اش چقده زیاد کج و کوله نیس چنتا فقط اونم کم درد داره زیاد؟؟ 1398/06/08 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrajonee عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 من دوبار انجام دادم بار اول پیش دکتر درستی نرفتم برگشتن دندونامبستگی به دندونات داره زیادش دوسال ونیمهمن تو ارزونی 7 میلیون شد عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
رکسااناا عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3071 معمولا دوسال میمونه حالا یا یکم کمتر یا بیشترهزینشم بستگی به دکتری که میرید متفاوته دردم نه خیلی درد نداره امپول که اصلا نمیزنن دردش فقط هفته اول ممکنه باشه که اونم خودشون قرص معرفی میکنن که جلوی حرکت دندونو نگیره 🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 من دوبار انجام دادم بار اول پیش دکتر درستی نرفتم برگشتن دندونام بستگی به دندونات داره زیادش دوسال و ... وای چه بد زمانش چقد زیاده 😓زشت میشه ادم؟؟؟با اون سیم هاش؟😕
دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 معمولا دوسال میمونه حالا یا یکم کمتر یا بیشتر هزینشم بستگی به دکتری که میرید متفاوته دردم نه ... اهاااا بنظرت انجام بدم خیلی زیاد نیس ولی خب من دلم میخواد کلا دندونام مرتب باشه ولی دوسالم زیاده😓
zahrajonee عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 وای چه بد زمانش چقد زیاده 😓زشت میشه ادم؟؟؟با اون سیم هاش؟😕 نه شاید دوماه اول یکم زشت بشی و اذیتت کنن بعد که کم کم صاف میشن خودت لذت میبری عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
zahrajonee عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 عزیزم بستگی به دندونات و سنت داره ممکنه حتی 6 ماه بیشتر طول نکشه عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 عزیزم بستگی به دندونات و سنت داره ممکنه حتی 6 ماه بیشتر طول نکشه جدی؟؟هر چی سن کمتر باشه بهتره؟؟
دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 نه شاید دوماه اول یکم زشت بشی و اذیتت کنن بعد که کم کم صاف میشن خودت لذت میبری اها مرسی عزیزم
zahrajonee عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 جدی؟؟هر چی سن کمتر باشه بهتره؟؟ یادمه برای دوستم کلاس چهارم دبستان 6 ماه بیشتر طول نکشیدبرای خودم اول راهنمایی یک سال شد دوران دبیرستان دوسالهرچی بیشتر بگذره فک محکم تر میشه و جابه جایی دندون سخت تر عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
دریا۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1106 یادمه برای دوستم کلاس چهارم دبستان 6 ماه بیشتر طول نکشید برای خودم اول راهنمایی یک سال شد دو ... پس از من دوسالی میشه😐😑
رکسااناا عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3071 اهاااا بنظرت انجام بدم خیلی زیاد نیس ولی خب من دلم میخواد کلا دندونام مرتب باشه ولی دوسالم زیاده😓 نه بابا عادی میشه براتبه جاش همیشه دندونات مرتبه 🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡