2777
2789
عنوان

این داستان:مادر شوهر گل ودرجه یک

445 بازدید | 38 پست

سلام

اقا همش از مادر شوهرهای هیولا گفتیم این سری میخوام از مادر شوهرم بگم که ماهه.دیروز اومدم خونشون اتو مو رو گذاشتم رو فرشش که تازه گرفته بود ویهو یه کاری برام پیش اومد ورفتم اقا بعده 20 دقیقه که اومدم پشت اتو مو انقدر داغ شده بود که فرشو سوزونده بود.یه لکه قهوه ای.مادر شوهرم هیچی بم نگفت خیلی مادرانه ومهربون گفت یه کاریش میکنیم .این باره اولش نیس کلن ذاتش درسته.ده ساله عروسشونم.خداییش همش محبت کرده .حتی اگه دختراشم بگن بهش یکم بی محلیم کنه.نمیتونه.تو ذاتش نیس.دختراشم خوبن البته.شماها هم از مادر شوهراتون بگید از اونای که خوبن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خداحفظش کنه 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

عزیزمممم خدا حفظش کنه چ خانوم گل و متینی هست 😍 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

عزیزم ببخشیدا ولی چ عروسی هستی ک فرش نوعه طرفو سوزوندی خوشحالم هستی 

خیلی حرسم گرفت ازت 

مطمعن باش مادرشوهرتم ناراحت شده فقط ب روت نیورده 

اخه ادم عاقل اتو رو میذاره رو فرش؟؟؟؟؟ واییییییی کاااااش اینجا بودی خفت میکردمممممممممم 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😡😡😡😡😡😡

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

من عاشق مادرشوهر خالمم انقد غذاهای خوشمزه براش درست میکنه میفرسته هر وقتم میرن خونشون چند مدل غذا میپزه شمالیه

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....