2777
2789
عنوان

ردیاب

386 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام من باید مدرک جمع کنم از شوهرم میدونین برنامه کنترل گوشی یا ردیاب و موقعیت مکانی ک لوکیشن بده میشه از جایی گرفت یا نه؟ اگه در این مورد میدونین کمکم کنین ممنون

سلام من از یک شرکت ردیاب خریدم برای کنترل پدر بزرگم که الزایمر داره خیلی کوچیکه هرجا که بخوایم میشه گذاشت و اینجوری هرجا که میره از طریق اپلیکیشن نشون میده و حتی میشه براش تعیین موقعیت مکانی کرد که اگر از اون محدوده خارج شد اطلاع بده.من که خیلی راضی بودم از این دستگاه پیشنهاد میکنم اگه ردیاب نیاز داشتید از شرکت کیم کالا تهیه کنید.شماره تماسشونم میزارم  09120750932 - 09120132883

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ردیاب شخصی X201 رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120132883-09120750932-02186081142 کوچکترین ردیاب برای همسرم خریداری کردم با توجه به اندازه کوچیکش کلی ردیاب انلاین و افلاین قوی داره 

اگر دنبال ردیاب خودرو  و جی پی اس حرفه ای هستی برات پیدا کردم لینکشو برات میذارم

https://malked.com/product-category/gps-car-tracker/

دوربین خودرو-دوربین مخفی خودرو-دوربین خودرو سیم کارتی-دوربین مداربسته ماشین-قیمت دوربین خودرو-دوربین مداربسته خودرو-دوربین مخفی برای داخل خودرو

ردیاب خودرو-جی پی اس خودرو-انواع ردیاب خودرو-خرید ردیاب خودرو-بورس فروش ردیاب خودرو-قیمت جی پی اس ماشینفروش جی پی اس خودرو

دوربین خورشیدی-دوربین مداربسته خورشیدی سیم کارتی-دوربین خورشیدی سیم کارت خور