بچها من از بچگی عادت دارم توی خواب پامو خم کنم و جمع بخوابم. تو بیداری هم اکثرا ۴زانو هستم. ۳روز پیش ک تاصبح پام جمع بود زانوم بهش فشار اومد تا الانم با کوجکترین فشار درد میگیره. سنمم کمه ۲۶سالمه. چکارکنم مشکل زانو پیدانکنم... زانومم درد میکنه..توخواب نمیتونم پامو درار کنم عادت ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام منم بعد زایمان زانو درد دارم شما چیکار کردین؟؟مشکلتون حل شد؟؟؟
منم این مشکل و داشتم باید بری متخصص ارتوپد من کلینیک سینوهه رفتم چون روش های درمانشون غیر جراحیه با یه دوره فیزیوتراپی و دو بار تزریق ازون کاملا پام خوب شد اگر تهرانین پیشنهاد میکنم حتما بهشون سر بزنید کارشون فوق العاده هستش درمانشون بدون جراحی و با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272 اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن https://dr-jamaly.com