2789
عنوان

متاسفم...

231 بازدید | 21 پست

متاسفم واسه خانوم هایی که به همجنس خودشون رحم نمیکنن...

دیروز با همسرم پارک رفتیم واسه قدم زدن

یه بازارچه ای وسط اون پارک بود 

وقت قدم زدن ناخود آگاه چند بار با یه دختر چشم به چشم شدیم من و همسرم.همسرمم نگاهی بهش انداخت .ظاهر موجهی داشت

واسه استراحت نشستیم رو نیمکت وسط پارک

اونم اومد صاف نشست جایی که تو معرض دید همسرم باشه و نگاهش میکرد البته نه چندان تابلو

تا نگاهمون یهو بهم افتاد و من اخم بدی بهش کردم و یکم جمع کرد خودشو .دوباره چند دقیقه بعد دیدم زل زده به همسرم و منم به یه بهونه بلند شدم و رفتیم

حالم بد شد.

متنفرم از این جور زن ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😮😮😮

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

عکس دختر زول زده لدفن  

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

چه چندش😥

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ببین چقدر از خودش ناامید بوده چشم به مرد متاهل داشته

متاهل خوبه نصف راه یا حتی بیشتر راه موفقیت رو رفته خونه داره ماشین داره اغلب پول داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

متاهل خوبه نصف راه یا حتی بیشتر راه موفقیت رو رفته خونه داره ماشین داره اغلب پول داره

خوب یعنی امید دارن طرف زن و بچه رو ول کنه اینارو بگیره

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅

تجربه ثابت كرده خيلي وقت ها اين حساسيت ها توهم زن هاي شوهر داره در نهايت هم تا هر دو طرف نخوان اتفاق بدي نمي افته نگران نباشيد بهترين كار همين بود كه بلند بشيد بريد! زمان هايي هم كه زن هاي متاهل به مجردها، بيوه ها و مطلقه ها نيش و كنايه ميزنن و به هم جنسشون رحم نمي كنن اوضاع همينه كلا متوقع نباشيد مهم همسرتونه 

خوب یعنی امید دارن طرف زن و بچه رو ول کنه اینارو بگیره

میشه دیگه اینهمه مرد بیشعور چپ و راست دروغ نیست که

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میشه دیگه اینهمه مرد بیشعور چپ و راست دروغ نیست که

والا خیلی باید شانس ت طلا باشه طرف مخش زده بشه بزنه همه چی رو خراب کنه واسه خاطر یه دختز

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
والا خیلی باید شانس ت طلا باشه طرف مخش زده بشه بزنه همه چی رو خراب کنه واسه خاطر یه دختز

شانس طلا نه خيلي بايد مرد بيخودي رو براي يك عمر انتخاب كرده باشن كه به راحتي عهد و پيمان رو بشكنه و زن و بچه رو ول كنه! مرد هم انسانه نه صرفا يه نر بدون شعور و حق انتخاب كه فقط فكر پايين تنش باشه اگه اينطوره كه واي به حال انتخاب و زندگيتون. طلا كه پاكه چه منتش به خاكه