2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

512 بازدید | 21 پست

همرو تو ی پست میگم.

بچه ها من طبقه بالای مادرشوهرمم.ی دختر سه ساله دارم.خواهرشوهر کوچیکم ی دختر دوساله داره که این دوتا اصلا باهم سازش ندارن.بعد الان خواهرشوهرم ی هشت ماهی که بخاطر کار شوهرش رفته جنوب.تو این هشت ماه سه ماهش خونه باباش.اون بمن ربطی نداره.میاد یماه وایمیسه.

تو این حین جاریمم اومده خونه مامانش ی هفته وایساده.دختر من و دختر جاریم باهم خیلی خوبن.

این دوتا میان خونه ما باهم بازی میکنن ولی دختر خواهرشوهرم راه نمیدن.یا درد قفل میکنن.یا بهش میگن نمیخواد بیای.

ازاوتطرفم اون یکی نوه ها میان پایین باهم بازی میکنن.این دوتا هم باهم خوشن.یعنی دوتا دخترعموها.

حالا دیشب خواهرشوهرم به شوهرم گفته بچه کوچیک که نمیتونه دروقفل کنه.زن خودت درو قفل کرده.منم گفتم اصلا خودم قفل کردم.چقدر از من انتظار دارن.نهایتا من بتونم بزارم ی بچه بیاد خونم با بچه من بازی کنه.حوصله جیغ و داد و بهم زدنشون ندارم.رنگ خونه خواهرشوهرام ما نمیبینیم ازمن چ انتظارایی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا بچه تو یه خونه همینه دیگه حالا یجیزی هم به یکیشون بگی دلخور میشن چرا به بچمون حرفی زدی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

زیاد پررنگ ش نکن برای خودت این گفتن خواهرشوهرت ب شوهرت رو...همسرتم بهت گفت با خنده و شوخی و ناز بگو ک کار تو نبوده و بچه ن دیگه ...و ازین حرفا...خواهر شوهرتم دیدی اصلاااا ب روی خودت نیار ک حرفش واست مهم بوده.

♡امام زمانم♡آرزوست...

نزار درو قفل کنن بیاد بالا دعواشون میشه خواهرشوهرت میفهمه باهم نمیسازن بعدم اون بچس دیگه حالا اگه برعکس بوده و دخترجاریتوخواهرشوهرت باهم خوب بودنو درو روی دخترت قفل میکردن بازم نظرت همین بود

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

منو و شوهرم جاریم و بچش مهمون کردیم شام بیرون.اونوقت اینا خیلی زورشون گرفت.البته شوهرم به خواهرش تعارف کرد.ولی من اصلا .چون خیلی ازش بدم میاد.اهل زبون بازی هم نیستم.اینم بخاطر اینکه ماه قبل که اومده بود مادرشوهرم من و دخترم بیرون دید شام میخواستن بزن بیرون با خواهرشوهرم طوری منو پیچوند که هنگ کردم و از این کارا بالاخره زیاد کرده....من براشون نیاوردم.ولی تلافی کاراشون میکنم

حالا شوهرم گفت امروز توی جمع بهشون میگن که تو اینکارو نکردی باید رودر روشون کنم.منم اعصابم خرد شد.گفت من بخاطر تو اینکار میکنم.

کلا از جروبحث بدم میاد.اونم وقتی که پدرشوهرمم بیاد وسط با مادرشوهرم.بالاخره اونا طرفدار دخترشونن.ولی منم خیلی حرف دارم بزنم.بخدا دیشب خوابم نبرده.اصلا حق دامن.ولی کلا بهم ریختم برای این چیز الکی

نزار درو قفل کنن بیاد بالا دعواشون میشه خواهرشوهرت میفهمه باهم نمیسازن بعدم اون بچس دیگه حالا اگه بر ...

کلا همه میدونن که دختر منو و خواهرشوهرم باهم نمیسازن.ولی باز اصرار دارم که باهم بازی کنن.کلا وقتی باهمن صدای جیغ دخترش تو سرم.یا دخترم چنگ میزنه یا جیغ میزنه.از دختر منم انتظار دارن که مثل ی دختر ده ساله رفتار کنه.باز من چشمم رو همه اینا میبندم میگن بچن.خیلی نمیرم پایین حوصلشون ندارم ولی اینا ول کن نیستم.

نه بابا.واقعا دختر جاریم.اون بزرگ.هشت سالش

دختر جاریت بزرگه میتونه میونه ی بچه ها رو بگیره ک دعوا نکنن بنظرم ی ذره خورده شیشه داره تا جایی ک من دیدم بین بچه های خودمون اینجوری بوده

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
بخاطر بچه باهم بد نشین بچه هادوروز بعد باهم خوب میشن .

من سه تا خواهر شوهردارم.اون دوتا خوبن.ولی این یکی کلا فتنس.وقتی میاد اخلاق همه کلا عوض میشه.الانم اون یکی خواهرشوهرامم اومدن خونه مادرشوهرم.همه کنفرانس گذاشتم انگار.نهار همه پایینیم.جاریمم هست.منو و جاریم باهم خوبیم.اینا آتیش گرفتن