2777
2789
عنوان

سفت کردن جنین

592 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها من هفته ۳۳و ۵روز هستم قرص هم واسه انقباض مصرف میکنم 

ولی بازم بچم خودشو سفت میکنه این سفت کردنه خطرناکه؟؟؟

اینم بگم که از هفته ۵ لکه بینی شدم اما با آمپول قطع شد تا هفته ۳۰ آمپول زدم بعد دکتر بهم آمپول بتا داد زدم و واسه اتقباض هم قرص داد

من نمیدونم این سفت کردنه انقباضه یا نه😭😭😭

سلام عزیزم منم هفته 32هستم،گاهی اوقات نی نی خودشو سفت و قلمبه میکنه،والا نمیدونم انقباضه یانه.....ولی انقباض های زایمان مثل درد پریودی هس شنیدم ک درد میگیره و ول میکنه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم هفته 32هستم،گاهی اوقات نی نی خودشو سفت و قلمبه میکنه،والا نمیدونم انقباضه یانه.....ول ...

آخه یه سریا میگن بدون درد هم هست ولی میدونی من میگم اگه انقباضه چرا با قرص هم همینطوریه؟؟

عزیزم انقباض طوریه که کل شکم همزمان باهم سفت میشه دقت کن کل شکم

ولی اگر بچه باشه یه سمت شکم سفت میشه 

عزیز جلوی کولر میخوابی ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگه انقباض باشه با قرص چرا قطع نمیشه؟؟؟؟

بخدا اطلاع ندارم ولي ديدم خانمايي كه هفته بارداريشون مثل شمابوده رفتن يه تست انجام دادن ديگه خيالشون راحت شده

حالا شما اب سرد بخور بعد مرتب شكمتو ماساژبده بيين 

ني ني خودشو شل ميكنه يانه؟

سلام عزیزم؛جالبه منم دقیقا 33هفته و5روزه هست سن بارداریم ،اصلا نگران نباش منم در طول روز وشب این حالتو زیاد تجربه میکنم و میگن عادیه حتی گاهی ممکنه جنین کلا یک طرف شکم خودشو جمع کنه و باعث شه پوست اون قسمت به شدت کشیده شده وسمت دیگه شکم خالی میشه اصلا نگران کننده نیس نی نیه دیگه دلش میخواد حالتای مختلفو امتحان کنه😄😄

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
عزیزم انقباض طوریه که کل شکم همزمان باهم سفت میشه دقت کن کل شکم ولی اگر بچه باشه یه سمت شکم سفت میش ...

یه سمت سفت میشه بچمم بریچه انگار سرش بیاد بالا

آره ولی همش روم چادره و پتو

عزیزم انقباض طوریه که کل شکم همزمان باهم سفت میشه دقت کن کل شکم ولی اگر بچه باشه یه سمت شکم سفت میش ...

من دوسه شبه میخوابم دلدرد مبشم بنظرت از اون

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
بخدا اطلاع ندارم ولي ديدم خانمايي كه هفته بارداريشون مثل شمابوده رفتن يه تست انجام دادن ديگه خيالشون ...

آره ماساژ میدم یا یه چیزی میخورم تکون میخوره ول میکنه

همش استرس دارم این روزا اصلا حال روحیم خوب نیست

یه سمت سفت میشه بچمم بریچه انگار سرش بیاد بالا آره ولی همش روم چادره و پتو

عزیزم خوب همون بچه هستش ، حتما شکمت رو جلوی کولر گرم نگه دار تا بچه سردش نشه

آره ماساژ میدم یا یه چیزی میخورم تکون میخوره ول میکنه همش استرس دارم این روزا اصلا حال روحیم خوب نی ...

واسه همین چیزاس دیگه

استرس وحال روحب خراب شما به شدت روی جنین وحرکاتش تاثیر داره ارامشتو حفظ کن مامان خانوم

ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العی العظیم رو وقت استرست زیاد بگو بزار نی نی هم اعصابش اروم باشه روزای اخر سکونتش تو رحم شما

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
من دوسه شبه میخوابم دلدرد مبشم بنظرت از اون

عزیزم خیلی مهم من خودم جلوی کولر می‌خوابیدم بچم همش یه سمت شکمم قلمبه میشد فهمیدم به خاطر کولر حداقل جلوی کولر میخوابی شکمت رو خوب بپوشون تا بچه سردش نشه

سلام عزیزم؛جالبه منم دقیقا 33هفته و5روزه هست سن بارداریم ،اصلا نگران نباش منم در طول روز وشب این حال ...

جدی میگی شما چه جالب عزیزممم

پس شما هم مثل منی فقط من درد کشاله ران دارم خیلی آزارم میده😭وقتی نشستم درد ندارما ولی میخوام پاشم به رانام فشار میاد یا راه برم جونم درمیاد پای چپم یهو سیاتیکش میگیره  یعنی اشک میریزما

شما هم کمر درد خفیف داری که با استراحت خوب بشه؟؟