2777
2789
عنوان

مادرشوهر

334 بازدید | 26 پست

امروز داشتم برا شوهرم تعریف میکردم که تالار روبه رو خونمون داماد یه لحظه پیاده شد جا برادری خوشتیپ بود بعد مادرشوهرم پرسید عروس چی گفتم معلوم نبود قیافش . گفت یعنی پسر من خوشتیپ نیست گفتم اون که تاج سره . بعد گفت خوب همیشه برعکسه اون که خوشگله زن زشت گیرش میاد منظورش من بودم حالا قیافه هامون تو یه سطحه . منم گفتم خوب پدرشوهرم که قشنگ بوده جونیش یعنی شما زشتی خلاااصه کلی کل کل . همیشه اینو میگه من حرص بخورم من قدم نشبت به شوهرم کوتاهه اینم هی میگه کلافم میکنه نمیدونم چی بگم اینجور موقع ها با خودم میگم نمیگه پسرم نسبت به زنش سرد میشه اینجور حرف نزنم . نمیدونم به چی فکر میکنه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

گاون نمیفهمن تو حرص نخور

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو زن خوبه تو بغلی باشه دیگه،

بگو (اسم شوهرت) همیشه میگه اینقدر کیف میکنم وقتی تو بغلم جا میشی

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

اولا که بی شعوره

دوما کمتر برو خونه اش

سوما سنگین باش و باهاش وارد بحثهای این مدلی که بی ارزشن و فقط اعصابت خرد میشه نشو

چهارم هم تکرار میکنم کمتر برو و کمتر حرف بزن،سرسنگین باش

بگو زن خوبه تو بغلی باشه دیگه، بگو (اسم شوهرت) همیشه میگه اینقدر کیف میکنم وقتی تو بغلم جا میشی

آره اینم خوبه بگم 

بگو علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 😂😂😂😂🙋💃

شوخی کردم ناراحت نشی.

مرد باید یه سر و گردن از زن بلندتر باشه که زن کفش پاشنه دار پوشید ضایع نباشه.همیشه با خنده جواب شو بده میسوزه

اولا که بی شعوره دوما کمتر برو خونه اش سوما سنگین باش و باهاش وارد بحثهای این مدلی که بی ارزشن و ف ...

اوکی ولی من چیزی نگفتم گفتم داماد خوشتپه

مادرشوهر منا، خیلی با حرفاش اذیتم میکرد با تعریفاش از زنای دیگه جلو شوهرم،، اما چه میشه کرد،، ولی وقتی باهام حرف میزنه نگاش میکنم کلی که حرف زد مته مه و ماتا فقط نگا میکنم یهو میگه فهمیدی اینجوری شد میگم چی؟؟ ها؟؟نه گوش ندادم تو غکر بودم،، ریده شده بش چند بار تالا دیگه تا منا میبینه دهنسا میبنده از وراجی انداختمش 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

اصلا اشتباه کردی جوابشو دادی من کلا جواب بزرگترمو نمیدن بزار فکر کنن ک لالی وقتی ج ندی بگن لالی بهتر از اینه ک بگن احمقی البته ببخشیدا قصد توهین ندارم. وقتیم ج ندی بعدا خودشون پشیمون میشن میگن ببین اون جواب مارو نداد تقصیر ماست .بعدشم اگر این سری گفت ک قدت کوتاه تره بگو مامان قشنگی ی زن ب اینکه ک قدش کوتاه تر از نردش باشه و گرنه زن میره تو ابرا میشه زرافه مرد میشه موش دیده نمیشه یا با خندا بگو مامان علف باید ب دهن بزی شیرین بیاد

ببین این مواقع خودتووبا چیزی سرگرم کن

مثلا با گوشت ور برو 

اصلا بهش اعتنا نکن. انگار نشنیدی 

وای اگه بدونی مادرسوهر مت چی میگه چیکار میکنی

بعد ۱۰ سال هنوزم میگه خواستیم فلانی و فلانی رو بگیریم

کی خوشگله کی چجوره 

منم اوایل جوابشو میدادم.ولی فهمبدم این لذت میبده دارا منو حرص میده . بعد که محلش ندادم از سرش افتاد البتا کم . 

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
مادرشوهر منا، خیلی با حرفاش اذیتم میکرد با تعریفاش از زنای دیگه جلو شوهرم،، اما چه میشه کرد،، ولی وق ...

خیلی خرن بخدااا آخه چرا بعد شوهره میفته دنبال زنای دیگه زنه طلاق میگیره پسره هم یه نوه میندازه گردن مامانش بازم از رو نمیرن