2777
2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست
مشاورای کنکور؟😂 تو چقد خوشی دیگه امروزه کی مشاورای کنکور و ادم حساب میکنه 

اره.هرکی از در اومده مشاور شده برای خودش و بصورت کاااملا حرفه ای هم انتخاب رشته میکنه که مو لای درزش نمیره😅

ولی آخه از چند نفر شنیدم پیام نور خوب نیست خیلی.مگه برای اونایی که وقت درس خوندن زیاد ندارن.

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش سرم سام اوره دانشگاه ازاد

اره بالاست ولی وام دانشجویی هم میدن و خوبم هست

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
آخه ما خودمون الان به اندازه کافی قاطیه وام هستیم  دلم. نمیاد به شوهرم فشار بیاد

اوهوم میفهمم. من میخوام برم علمی کلربردی لیسانسمو بگیرم کمتره از ازاد

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
اگر برم آزاد خیلی بهش فشار میاد باید هر ماه کلی پولم برای دانشگاه من بزاره کنار هیچی برای پس انداز ن ...

برویه ترم پیام نور ببین چجوره اگه تونستی موندگار میشی نشد برو ازاد . بذار بده مرد مال بدهیه وظیفشه 

اگر برم آزاد خیلی بهش فشار میاد باید هر ماه کلی پولم برای دانشگاه من بزاره کنار هیچی برای پس انداز ن ...

فردا روزی بهش بگی نمیگه ممنون که رعایتمو کردی میگه میخواستی بری پولشو جور میکردم. پس خیلی به فکر مراعات کردن نباش

منم همین طور.پول میچاپن وحشتناک.پردیس های دانشگاه آزاد بهتره یخورده.هر چند اونا هم گرونن

ترمی خدا تومن 

هرکسی هم پول داشته باشه بفرما مهم نیست توانایی شو داری یا نه میتونی دکتر شی