2777
2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چه سوادی؟ فکر میکنی درسی که شب امتحان بخونی فقط واسه نمره به سوادت اضافه میکنه؟ خیلی هاشون ف ...

خب اگر کسی بخاطر شرایطش نتونه بره جای دیگه دولتی و کتابای پیام نورو خوب بخونه بازم سواد نداره؟ 

خب اگر کسی بخاطر شرایطش نتونه بره جای دیگه دولتی و کتابای پیام نورو خوب بخونه بازم سواد نداره؟ 

نمیدونم اگه بخونه خیلی ادم باحالیه😑این روزا هیچ کسی برا اطلاعات عمومیش کتاب نمیخونه همه سرشون تو گوشیه همون برا نمره بخونن هنر کردن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
قبلا بوده الان کلا مثل دولتیه...کااااملا حضوری

حضوریه ولی هر درسی هفته ای یک جلسه است و همون هم درس میدن ولی ببشتر رفع اشکالیه مگه میشه یه فصل کتاب رو یک جلسه درس داد؟ درستش اینه که تعداد جلسات کلاس براساس واخدهاش باشه و حجم جزوه و کتاب

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
نمیدونم اگه بخونه خیلی ادم باحالیه😑این روزا هیچ کسی برا اطلاعات عمومیش کتاب نمیخونه همه سرشون تو گو ...

خب من شرایطم طوریه که دعوت نشدم مصاحبه تربیت معلم و و کلا دیگه قصد ندارم معلم بشم 

با مشاوره حرف زدم گفتن تو متاهلی پیام نور خوب بخون 

چون میخوام روانشناسی ادامه بدم تا بتونم تو زندگیم استفاده کنم ازش

این امار و از کجا اوردین 😂 پردیس😂

آمار رو مشاورای کنکور بهم دادن.از خودم در نیاوردم.پردیس خودگردان هم یعنی خودت باید پول بدی.پول زیاد.

😑😐چرا میخندی؟

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...
آمار رو مشاورای کنکور بهم دادن.از خودم در نیاوردم.پردیس خودگردان هم یعنی خودت باید پول بدی.پول زیاد. ...

مشاورای کنکور؟😂 تو چقد خوشی دیگه امروزه کی مشاورای کنکور و ادم حساب میکنه 

خب من شرایطم طوریه که دعوت نشدم مصاحبه تربیت معلم و و کلا دیگه قصد ندارم معلم بشم  با مشاوره ح ...

ببین من خودم پیام نور بودم. البته رشته ما کامپیوتر بود و سخت. رشته شما هم خب حفظیه و فکر کن باید کلی کتاب چند صد صفحه ای بخونی برای هر امتحان. اگر ادم خودخوانیهستی میتونی اگر نه نمیشه سختت میشه و از دانشگاه زده میشی. اگه میتونی برو ازاد