سلام کسی اینجا پیام نور میره ؟ راجب مدرکش اطلاعات داره معتبره؟ بعد توش میشه چیزی یاد گرفت اخه همه میگن خودت باید بشینی کتاب بخونی ، منم قصدم ادامه تحصیله فقط مدرک گرفتن برام مهم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حضوریه ولی هر درسی هفته ای یک جلسه است و همون هم درس میدن ولی ببشتر رفع اشکالیه مگه میشه یه فصل کتاب رو یک جلسه درس داد؟ درستش اینه که تعداد جلسات کلاس براساس واخدهاش باشه و حجم جزوه و کتاب
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
خب من شرایطم طوریه که دعوت نشدم مصاحبه تربیت معلم و و کلا دیگه قصد ندارم معلم بشم با مشاوره ح ...
ببین من خودم پیام نور بودم. البته رشته ما کامپیوتر بود و سخت. رشته شما هم خب حفظیه و فکر کن باید کلی کتاب چند صد صفحه ای بخونی برای هر امتحان. اگر ادم خودخوانیهستی میتونی اگر نه نمیشه سختت میشه و از دانشگاه زده میشی. اگه میتونی برو ازاد
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...