2777
2789
عنوان

پیام نور

333 بازدید | 41 پست

سلام کسی اینجا پیام نور میره ؟ راجب مدرکش اطلاعات داره معتبره؟ بعد توش میشه چیزی یاد گرفت اخه همه میگن خودت باید بشینی کتاب بخونی ، منم قصدم ادامه تحصیله فقط مدرک گرفتن برام مهم نیست 

هیچی مثل دانشگاه دولتی نمیشه باور کن هم از نظر نحوه ی درس دادن هم از نظر خود استادا و اطلاعاتشون کلا همه چی 

برای مدرک من نمیدونم واقعا

با خدا باش پادشاهی کن😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اهل این هستی بشینی یه کتاب 100 صفحه ای رو بخونی بری امتحان بدی بدون اینکه کاملا تدریس شده باشه بهت برو اگرنه حرفشم نزن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

والله منم همینا رو درباره ی پیام نور شنیده بودم ولی دختر عموم میره ظاهرا این خبرا نیست امتحاناشون هماهنگه پس محبورن تمام کتابی که معرفی میشه بهشون رو کامل برای امتحان بخونن و دوم اینکه برای حضور غیاب نمره دارن

تو ایران که استخدامی فقط بر اساس پارتیه نه مدرک

به هرحال مدرک ارزشمند دوست داری به ترتیب روزانه،،پردیس ،شبانه،آزاد و بین الملل و آخرش غیرانتفاعی و پیام نور.مدرکش کم ارزشه پیام نور

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...
پس سطح سوادش ن بیشتر چون به جای جزوه منبع میخونن

نه بابا چه سوادی؟ فکر میکنی درسی که شب امتحان بخونی فقط واسه نمره به سوادت اضافه میکنه؟ خیلی هاشون فقط حفظ میکنن که پاس بشن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...