2777
2789
عنوان

خانما کمککککک

145 بازدید | 22 پست

یکی از بستگانم ۶هفته حاملس الان چند روزه لکه میبینه امروز چند تا لخته اومد ازش بیرون دکترم رفته بود قبلش بش شیاف و ...داده بود سونو ام داده بود گفته بودن احتمال سقط هست ضربان قلبش نامنظمه امروزم ک این اتفاق افتاد یعنی لخته خون ازش اومد میگفت احساس راحتی میکنه بنظرتون بچش سقط شد یعنی ؟احتمال دارع سقط نشده باشع دکترش ک فقط گفته استراحت کنو اخر هفته دوباره برو سونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط شده عزیزم.منم موقع سقط فقط لخته دفع کردم باخونریزی شدیدبدون وقفه.ودردشکم وکمردردوحشتناک😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

عزیزم اگ هنو سقط نکرده من ی گیاه بهت معرفی میکنم. خودم تو ماه اولم خونریزی داشتم و داشتم سکته میکردم. شش شب پشت همدیگه ب اندازه ی عدس کوچولو ازین گیاه ک میگم بخوره. دهانه رحمش رو جوری میبنده ک حتی اگ قصد سقطم داشته باشه بچه ش تکون نخوره. اسم گیاه فرفیون هست. فک میکنم عطاریا داشته باشن. اما فقط هر شب ب اندازه ی دونه ی عدس بخوره ن بیشتر. اگ خونریزیش زیاده شش شب. اگ کمه سه شب. خودم امتحانش کردم ک دارم پیشنهاد میدم. 

لایک نکنید اه