2777
2789
عنوان

چی میشد گنج پیدا کنم😂😍😍

112 بازدید | 15 پست

امشب خودم ومامانم رفته بودیم پیاده روی از پیش یه خونه ی شیک که مثل قصر بود گذشتیم مامانم داستان صاحب خونشو برام تعریف کرده بود که یه گنج پیدا کرده بوده بیست سال پیش بعدش وضع مالیش از این رو به اون رو شده.منم از اون موقع تا حالا دارم به این فکر میکنم چی میشه منم گنج پیدا کنم .برای کل خانواده ی خودم وشوهرم خونه ماشین همه چی میخرم به کل فقیرای شهرم کمک میکنم  وکلی خیالبافی های دیگه که از ساعت ۹تا الان دارم میکنم.😂😂😂😂😂😂😍به نظرتون زیادی از حد خارج نشدم متعادلم آیااااا😂اخه خیال پردازی ولم نمیکنه.بیا الانم تصویر اون ماشین خوشکلم اومد تو ذهنم😂😅😅😅😅😅😅😍

متعادلی باو اخه منم مثل توام

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از تفریحات من و خاهرم اینه میشینیم با هم فک میکنیم اگه یک میلیارد پول داشتیم باهاش چیکار میکردیم😂😍

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀

واقعا میشع ماهم گنج پیدا کنیم خیلی از مشکلاتمون حل میشه ها

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

عمرا واسه خانواده شوهرت ماشین بخری😂 منم شنیدم بعضی ها با گنج پولدار میشن ... ما هم یه خونه قدیمی داریم کاش توش گنج باشه😢😭😭

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
وای منم از تفریحاتم اینه ولی باخودم

اخرش ب این نتیجه میرسیم ک خاهرم نهصد میلیونشو میده بقیه😂

صد تومنشم ب زور برا خودش میمونه

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀