2777
2789
عنوان

تغییر دادن اسم

253 بازدید | 24 پست

اصلا درک نمی کنم خب چه کاریه مسخرست بنظرمن.‌ فامیلمون صغری بوده کرده مرجان.. اشرف بوده کرده غزل

مریم بوده کرده صبا.. خدیجه بوده کرده نادیا😁رقیه بوده کرده ساناز همه هم بالای چهل و پنج سال جز اشرف

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب دوس نداشتن جای عمومی که میرن با اسمی صداشون بزنن که خوشایندشون نبوده.من خیلیارو میشناسم تغیر اسم دادن همشونم از بچگی بخاطر اسمشون ناراحت بودنو خجالت میکشیدن چه بهتر که عوض کردنو بخاطرش تا اخر عمر ناراحتی نکشیدن ایرادش چیه

انتخاب اسمشون که  دست خودشون نبوده دوست داشتن عوض کردن❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خوب دوس نداشتن جای عمومی که میرن با اسمی صداشون بزنن که خوشایندشون نبوده.من خیلیارو میشناسم تغیر اسم ...

فامیلی هم عوض می کنند بنده خدا دوستمون دادی بود عوضش کرد

اتفاقا من اطرافم یکی اسمشو عوض کرد خیلی شرایط زندگیش بهتر شد من اعتقاد دارم که اگر حس خوب از اسمت ب ...

ولی نه هر اطمی رو مریم یا اشرف قشنگه یا یک زن سن باالا 

مسخره کرن نداره مثلا اشرف چشه

خوب شما اینو میگی بعضیا واقعا مسخره میکنن مخصوصا اگه سنش کم باشه من عروس خالم خیلیم خوشگله اسمش خاور بود اسم مادربزرگشو روش گذاشته بودن خودش عوض کرده گذاشته نگین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی