2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 95 پست
میدونی چیه اصلا شماباورتون نمیشه یه پسرنتونه این کارابکنه ندیدین شمابایداول مناباورکنید به خداهمش د ...

😡😡😡😡😡😡😡😡

زوری چیه؟؟ دل سوختن چیه؟؟؟؟ اینا چیهههههههه؟؟؟؟؟؟😲😲😲😲

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
دیدگاه دیگه چیه من فقط دیگه ازامشب تصمیم گرفتم فقط یه جوری راحت بشم اینقدرسختی کشیدم دیگه بسمه بعدم ...

چی چیو راحت بشم؟؟؟ پوستمو بکنه چیه؟؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تاحالا من برادوروبریام کم گذاشتم توکه نمیدونی ازجونم مایه گذاشتم همین چندوقته پیش ماشینم رادادم ...

د آخه چرا گفتی عیبی نداره؟؟ میگفتی سر گنج ننشستم ک....چقدر بیشعور بود...بعدم...شما چرا فکر میکنی از بقیه.پاییین تری؟ تنهایی رو پای خودت وایسادی..ماشین و مغازه داری...خیلی ها یه دوچرخه هم ندارن...الاف و معتاد و بدبختن...شما خیلی سرتری خیلی...اراده کنی..فقط اراده...زندگی درست میکنی برا خودت

تومیتونی من ن م ی ت ن م بعدم مگه خودت نمیگی تنهایی انجام بده کارات رابعضی موقع هانمیشه قبول کنه یکی ...

جنون چیه؟؟ قرص چیه؟؟ امشب چی به چیه؟؟ چرا همه چیه اینجا؟؟؟ چه خبررررررررههههههههه؟؟؟؟😡😡😡😡😡😡😡