2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 44 پست
اخه یه سری علامتا داده همکلاسیه دانشگاهه.   حس میکنم اونم دوستم داره ولی خب هنوز چیزی نگفته

بخاطر کسیکه از عشق و علاقش مطمئن نیسی اشتباه نکن.. من شرایطم با تو فرق داره گلم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم 18 سالمه .به خاطر اینکه فامیلای عقب موندمون زود شوهر میدن .اعصاب نمونده واسم.خواستگارامم با ...

حالا برعکس تو منم 

مادرم خاستگارامو ازم قایم میکنه بم نمیگه

😂هرکسم بیاد خونمون واسه خواستگاری منو میندازه تو اتاق میگه در اومدی خونت پا خودته 

😂جلو من خاستگاری کنن 

میگه نهههه بابا این بچست دهنش بو شیر میدن یشب پیشش نباشم گریه میکنه 

خودم میپزم جلوش میزارم نههه بابا خله و اینحرفا 

کشته منو😢

تیکر تولدمه😊
بخاطر کسیکه از عشق و علاقش مطمئن نیسی اشتباه نکن.. من شرایطم با تو فرق داره گلم

اخه دوسش دارم درسته هنوز عشقو تجربه نکردم باهاش ولی هر روز و هر ساعت تو ذهنمه چه جوری میتونم فراموشش کنم 

اخه دوسش دارم درسته هنوز عشقو تجربه نکردم باهاش ولی هر روز و هر ساعت تو ذهنمه چه جوری میتونم فراموشش ...

خیلی راحت میشه فراموش کرد... من عشق این مدلی رو تجربه تکردم ... ولی ما دو ساله شب و روز با هم حرف میزنیم.. هفته ای چن بار همو میبینیم... من چی بگم گلم اصلا میشه فراموش کرد 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

😢😢

بنظرم تو دانشگاه با دوستات برین از کنارش رد شین... مثلا برا دوستات تعریف کن خواستگار دارم... خونوادم راضین ولی من دلم پیش یکی دیگس ک نمیدونم اونم دوسم داره یا نه

راس میگیا اینم فکر خوبیه 

اره بکن حتما اینکارو... اگه بخوادت دیگ مجبور میشه بیاد بهت بگه... ولی اگه نیومد دیگ سعی کن بهش فک نکنی

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌹🙏🏻

خواهش میکنم فقط بلند بگو ک بشنوه... آفرین 🌹🌹

عزیززززززم  ان شاالله مال هم شین زود زود زود

مرسی گلم انشالله