دوستان من 21 سالمه و اصلا آمادگی برای ازدواج ندارم و واقعا دوست ندارم ازدواج کنم چون یکی دیگه رو دوست دارم اما الان یه خواستگار دارم مامانم میگه اگه موقعیتش خوب بود نه نگو خیلی ناراحتم
هر روزم سر کوفت میشنوم... کاش ب عشق خودم برسم... برام دعا کنین... تو بد شرایطی گیر کردم...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
چن ساله با عشقتی عزیزم؟ تا ی ساعت پیش داشتم گریه میکردم... از لحاظ روحی داغونم... ینی امکان اینم هس ک ب عشقم نتونم برسم... اوووففف خدا من چیکار کردم ک اینهمه دارم اذیت میشم...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
والا منم 18 سالمه .به خاطر اینکه فامیلای عقب موندمون زود شوهر میدن .اعصاب نمونده واسم.خواستگارامم با ...
عزیزم تا مطمئن نشدی که امادگیه ازدواج رو داری و کسیو که دوسش داری پیدا نکردی ازدواج نکن خدایی نکرده پشیمونی میاره فوقش دعوا هم پیش بیاد ولی بهتر از پشیمونیه
اره منم سرکوفت خییییییلی میشنوم ولی امان از دلی که گیره
نمیدونی ک چقدر برام خوبه... دو ساله باهاشم ی بارم ناراحتم نکرده... هیشکی نمیتونه منو اندازه اون بخواد... منم دیگ حوصله عشق و عاشقی ندارم بعد اون... ینی حتی توانشم ندارم دیگ... همه عشق و احساسمو گذاشتم برا این رابطه
عزیزم من یه مدته دوسش دارم ولی هنوز از سمت اون پیشنهادی مطرح نشده 😢😢😢 عزیزم خیلی سخته اونی که دو ...
فداتشم خب تو ک کلا خبر نداری؟ چ تضمینیه ک اونم دوست داشته باشه؟