2777
2789
عنوان

چی کار کنم من اینقدر ددری هستم

757 بازدید | 75 پست

بچا چی کار کنم من هیییچ تفریحی ندارم مجردم و هیچ دوستی هم ندارم بعد خیلی تفریح گردش دوس دارم متولد آذرم نمیدونم آذریا اینطورن! بعد چون جایی ندارم روزها الکی بیرون میرم یه امروز نرفتم افسرده شدم😧 واقعا خیلی اذیتم به خاطر این اخلاقم چون جایی نیس که برم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب ماه نداره یعنی کلا ۱۲ نوع آدم بیشتر وجود نداره ولاغیر

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
سریال دانلود کن 

فیلمم دوس ندارم به خاطر یه سری مسائل از محیط خونه بیزلرم فقط دوس دارم بزنم بیرون

نقاشی کن هدفون بزن تو گوشیت تفریح مفرح من 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

عههه من برعکس آرزو به دلم یه هفته کامل بمونم تو خونه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

خب دوست پیدا کن کلاسی باشگاهی چیزی برو بعد هم باهاشون برو پارک, استخر, سرزمین بازی بزرگسال مثل بیلیارد, دارت, بولینگ, کارتینگ 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
مثل مادر شوهر من...اصلا نمیتونه تو خونه بشینه

مادر خودمم اینطوره الان تو پارک نزدیک خونمون تا حالا نشسته😐

عزیزم دوست پیدا کردن یک مهارت اجتماعی هست 

باید با جامعه در ارتباط باشیم 

یه کم عجیبه کسی مدرسه بره دانشگاه بر ه،  توی کلاس های متفرقه یا احیانا محل کار یا همسایگی بالاخره نتونه یک آدم برای دوستی پیدا کنه 

همه ما به دوست احتیاج داریم 

حالا یا خجالتی هستید یا وسواسی یا درون گرا یا .... سعی کن معاشرت کنی واگر برات سخته از مشاور کمک بگیر 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد