2777
2789
عنوان

منت کشی

261 بازدید | 10 پست

بچه ها موخام برم منت کشی دوس پسرم😒

میترسم

دلم مثه سیر و سرکه شده😒

نمیدونم چرا هی دس دس میکنم

به نظر شما  علتش چیه؟ 

1.غرور

2.حس میکنم اون هم مقصر بوده 

3.خیلی عاشقش نیستم

🍼😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباهه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اصلا و ابدا منت کشی نکن وظیفت میشه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

پسری که عاشقه منت دختری که مقصره رو هم می‌کشه ، ببین اگه تلاشی برای درست شدن رابطتون نمیکنه بدون یا کلا دوستت نداره یا به اندازه کافی دوستت نداره ، درسته اگه مقصر باشی باید تو هم کوتاه بیایی ولی الان نه ، توی زندگی باید منطقی باشی ، الان وقت ناز کردن و غرور داشتن توست ، وقتی زن و شوهر شدید اونوقت به رفتار منطقی فکر کن ، الان دورانیه که تو باید بخوای با هر بهونه بری و اون بخواد به هر قیمتی .. به هر قیمتی نگهت داره ، ببین زندگی پر از پایین بالاست اگه یه دختر برای مردش اینهمه نیرزه یه جایی تو زندگی دستش رها میشه