2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

120 بازدید | 10 پست

دوستان من تو غربالگری هیچ مشکلی نداشتم اما تو سونوی انومالی یه لکه سفید تو قلب جنین بود که امروز اکوی قلب انجام دادم و مشکلی از نظر قلبی نبود بازم احتیاج به امینو سنتز هست ؟؟؟کسی مثل من بوده ؟؟؟الان دیگ ۱۹ هفتم 

کدوم شهر هستین؟ اگه اکوی قلب انجام دادی مشکلی نبوده دیگه هیچ بد به دلت راه نده نینی هیچیییش نیست از شمام سالم تره

اگه تهرانی میخوای مطمئن بشی

اکوی قلب جنینت رو برو پیش دکترسونوگراف داریوش دلیری-تخصص ناهنجاری داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاملا طبیعیه و سایه انداخته؛ اصلا نگران نباش؛ از این مورد چند تا من دیدم و اکثرا گفتن سایه بوده و تا اخر جنینی از بین میره

میشه برای سلامتی نینی تو دلم صلوات بفرستید❤مرسی مهربونا

منم رفتم یه لخته کوچیک توبطن راست قلبش بود ویه سوراخ بین بطن هاک هیچکدوم گفت مشکلی نداره ازبین میرن سونوهای بعدی رفتم گفتن سوراخ نیس ممکنه ازبین رفته باشه یه دکتر دیگه گفت بچه وقتی ب دنیامیاد خون رسانیش فرق میکنه نگران نباش بسپار بخدا

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
دکترت چی تشخیص داد؟؟

دکترم میگه چون تو غربالگری مشکلی نداشتی جای نگرانی نیس اما ارجاع داد یه دکتر دیگه اونم درست حسابی جوابمو نداد گفت دو تا انتخاب داری یا کاری نکنی یا امینو کنی 

کدوم شهر هستین؟ اگه اکوی قلب انجام دادی مشکلی نبوده دیگه هیچ بد به دلت راه نده نینی هیچیییش نیست از ...

تهرانم رفتم مرکز طبی اطفال گفت از نظر قلبی مشکلی نیست

منم رفتم یه لخته کوچیک توبطن راست قلبش بود ویه سوراخ بین بطن هاک هیچکدوم گفت مشکلی نداره ازبین میرن ...

ایشالا که صحیح و سالم بیان تو بغلمون عزیزم دکتر خودمم گفت تو سونوی بعدی ممکنه از بین بره

عزیزم کاملا طبیعیه و سایه انداخته؛ اصلا نگران نباش؛ از این مورد چند تا من دیدم و اکثرا گفتن سایه بود ...

خداکنه ممنون بخدا ادم اینجوری دلگرم میشه 😘😘😘😘

ایشالا که صحیح و سالم بیان تو بغلمون عزیزم دکتر خودمم گفت تو سونوی بعدی ممکنه از بین بره

ان شاالله

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒