2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نديدي عكس پروفايلشو عوض كرده؟؟؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

فك كنم ديگه اعصاب يه مشت ادم تهمت زن بي درك رو نداره منم بودم دور از جونم همين رفتارو ميكردم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
نديدي عكس پروفايلشو عوض كرده؟؟؟

آره دیدم راستش کمی عجیبه مامان گلچهر دو سه روز یکبار پیام میزاشتن این کاربر از دیشب تا صبح ۳ تا تاپیک زد،امضا و عکس پروفایلت عوض کرد حالام غیب شده .گناهش گردن نمیگیرن اما بنظرم مشکوک اومد😣

از کجا میشه فهمید راست میگه اخه اینجا حتی اسمها مجازیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آره دیدم راستش کمی عجیبه مامان گلچهر دو سه روز یکبار پیام میزاشتن این کاربر از دیشب تا صبح ۳ تا تاپی ...

برو تاپيكاي قبليشو بخون اصلانم مشكوك نيس