2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رب مگه با روغن کپک نمیزنه؟!!!!

کاربر آقا 💙 چیزی که مردم جهان سوم باید نجات دهند  وطنشان نیست بلکه اول باید خودشان را نجات دهند !!!اگر مخالف حضور منی اصلا مهم نیس 😂 چون منم مخالف حضور شما هستم 😎 پاچه گیرای سایت لطفا ریپلای نفرمایید ! 😏 استارتری که دوست نداری آقایون در تاپیکت حضور داشته باشن لطفا تو عنوانت درج کن ورود آقایان ممنوع . با تشکر ! 😊 خانم نسبتا محترم اگه مخالف منی و فکر میکنی قراره بوسیله من احیانا خورده بشی منو ریپلای نفرما شما معلومه تازه کلمه ی سایت و اینترنت و تکنولوژی ب گوشت رسیده  ... ریپلای میکنی فحش میدی آخرشم ب من میگی بی ادب؟!!!!!  هروقت مدیر سایت شدی اونوقت تصمیم بگیر ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! هروقت مدیر سایت ازت نظر خواست اونوقت نظر بده ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! پس خفه! 

نمک روغن آخرش بریز یکمم نمک وسطش بریز

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
2790
2778
2791
2779
2792