2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ک همه روزه با دوستاشه پ من چی بگم 😢😢😢تفریح نمیرنا خوب ولی باهاشونه دیگه بیرون میرن واسه کارو کارای دیگه و چیزای دیگه 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
باشه حالا تو هفته ی روزم با دوستاش بره مگه چی میشه😐

امروز میخواستم برم دکتر بچه رو کسی نیس نگه داره چون میخواد بره با دوستاش

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

شوهرمنم همینجور بود رفتم خونه بابام گفتم تو دوست داری بادوستات باشی باهمونا باش منم خونه بابام راحتم خودش شبش اومد دنبالم باکادو شاخه گل گفت ببخشید حق یاتوعه الان دیگ ترک کرده عادتشو با دوستاشم کات کرد چون مجرد بودن بیکار یکسر دوست داشتن خونه ماتلپ بشن پی اس بازی کنن یا بیرون گیم نت

خدایامرسی بابت همه چیز😍
امروز میخواستم برم دکتر بچه رو کسی نیس نگه داره چون میخواد بره با دوستاش

بابا بیخیال 

دوستاش مهم ترن براش؟ 

اینو ی فکری بکن

برادر من زیاد با دوستاش خوشه اما بخواد از این رفتارا بکنه و دوستاشو به زندگی ترجیح بده من با دستای خودم کلشو میکنم

خانوما این مشکلو حل کنید 

شوهر من اوایل ازدواج سختش میومد بریم خرید همش تنبلی و امروز فردا می‌کرد 

ی روز خیکی تو خونه نبود، بهش گفتم توقع نداری من تنها برم خرید که؟ الان مسئولیت خونه و خریدارش با توعه باید بفکر باشی تا توی خونه کم کسر نباشه خودشم خجالت کشید الان بهش بگی بریم خرید نه نمیگه