2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

112 بازدید | 5 پست

خواهرای  گلم یه راهنمایی ازتون میخوام 

یکی از اشناهامون چند وقتیه که پدرشون به علت سرطان فوت کردند دخترش خیلی دیدش نسبت به خدا و امام ها و ...بد شده میگه چرا امام رضا صدای من و نشنید و...

میخوام امشب برم باهاش صحبت کنم چون مادرش خیلی از این قضیه ناراحته 

اما نمیدونم چی بگم بهش لطفا کمکم کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ

عاشقتم 😂

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

طبیعیه عزیزم.اینجور مواقع نباید دربرابرشون جبهه بگیرین و بگین‌کارتون اشتباهه.اصن راجب این حرفاشون نظری ندید.الان بیشتر ب درک کردن و تایید کردن احساساتشون نیاز دارن تا نشون دادن کاردرست و غلط.‌.بگین حق داری ناراحت باشی و گله مند..سعی کنید با حال و هواش همراه بشین.بشینید پیشش بذارید گریه کنه.باهم برین سرقبر پدرش.راجب پدرش و گذشته باهاش حرف بزنین.بعدش اگ راضی شد ببرینش جایی مثلا پارکی جایی چنددقیقه باهم بشینید و چایی بخورید...هیچوقت سعی نکنید ب هوای اینکه حال و هواشو عوض کنید اصلا مرگ‌پدرشو ب روش نیارید و راجب ی چیز دیگه حرف بزنید.اینجوری باعث میشه فکر کنه هیچکس درکش نمیکنه!خدا بهشون صبر بده.امیدوارم ب دردتون بخوره

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺