saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 عنوان کنکوری ها بیایید 163 بازدید | 8 پست بهترین کتاب های کمک آموزشی نظام قدیم تجربی برا تمام درس ها چیه ؟؟؟ آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 1398/06/07 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hana_99 عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2197 چرا نظام جدید کنکور نمیدی نظام قدیم ریسکیه تازه درصدی از اونا که دانشگاه میتونن برن کمتر از نظام جدیده کتابای نظام جدید بهتره استاندار تره مثلا دیگه لازم نیست بیوگرافی نویسنده ها و قرن زندگیشون رو بدونی
sahel_20 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 1141 سلام زیست نشر الگو * iQریاضی خیلی سبز * ابی قلمچی فیزیک گاج نقره ای شیمی iQ گاج ادبیات نشرالگو زبان کتاب شهاب اناری عربی گاج سفید دینی گاج نقره ای * zip احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤
ژیولوهان عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 453 شیمی جامع گاج نقره ایدینی خیلی سبز یا گاج نقره ایفیزیک گاج نقره ای یا جامع خیلی سبززیست جامع گاج و نشرالگوریاضی جامع گاج پایه و پیشزبان مبتکران شهاب اناری یا رضا کیان سالارادبیات موضوعی گاج نقره ایعربی سفید گاج حکایت عجیبی است رفتار ما آدمها خدا میبیند و فاش نمیکند مردم نمیبینند و فریاد میزنن
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 چرا نظام جدید کنکور نمیدی نظام قدیم ریسکیه تازه درصدی از اونا که دانشگاه میتونن برن کمتر از نظام جدی ... والا من دوسال قدیم ددم ب حد کافی شناخت دارم از درس هاش اما چون میخوام دوباره کنکور بدم میخوام کتاب هام و تغیر بدم آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 سلام زیست نشر الگو * iQ ریاضی خیلی سبز * ابی قلمچی فیزیک گاج نقره ا ... به نظرت شیمی ای کیو خوبه؟؟من دارم اما امسال ک کنکور دادم نتونستم باهاش کنار بیام احساس میکنم خیلی آسون گرفته🤷♀️ آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
hana_99 عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2197 والا من دوسال قدیم ددم ب حد کافی شناخت دارم از درس هاش اما چون میخوام دوباره کنکور بدم میخوام کتاب ه ... عزیزم اشتباه میکنی تو که داری هزینه میکنی مطالب همونن فقط یه سری فصل ها جابهجا یا حذف شدن به هر حال خودت میدونی موفق باشی
sahel_20 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 1141 به نظرت شیمی ای کیو خوبه؟؟ من دارم اما امسال ک کنکور دادم نتونستم باهاش کنار بیام احساس میکنم ... نمدونم من مبتکران دارم خیلی آسونه ولی iQ خوب بود احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤